Publicitat

Un diputat de Junts es desmaia durant el ple

Ensurt al Parlament

Un diputat de Junts s'ha desmaiat aquest dimecres durant el ple que se celebra a la cambra catalana i ha estat traslladat a l'hospital. Els fets han passat un cop acabada la sessió de control i la vicepresidenta en funcions del presidenta, Alba Vergés, ha suspès la sessi amb motiu de l'acte de commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Ràpidament, com ha mostrat la retransmissió en directe de la cambra catalana, diputats de diferents grups s'hi han apropat per ajudar-lo i el conseller de Salut, Manel Balcells, i la diputada de Junts, Assumpció Laïlla, que són metge i infermera respectivament, l'han atès. Els serveis mèdics de la cambra han decidit traslladar-lo a l'hospital per comprovar el seu estat.

 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Tabarnés puro, Barcino , 23/11/2022 - 18:54

Este era de los que se había creído que lo tenían a tucá y hoy ha tenido una iluminación y se ha dado cuenta de que todo es una filfa ignominiosa. Del bajón se ha desmayado.

#8 Bar Kokó, Bar Kokó otra ves, 23/11/2022 - 17:24

Las Urgencias en hospitales catalanes colapsan: pacientes en pasillos y tiempos de espera de 12 horas
Los médicos denuncian las duras condiciones de Trabajo en centros como Hospital del Mar


https://www.catalunyapress.es/articulo/sociedad/2022-11-23/4083556-urgencias-hospitales-catalanes-colapsan-pacientes-pasillos-tiempos-espera-12-horas

#7 Arnat, Barcelona, 23/11/2022 - 16:44

Aquest s'ha desmaiat quan han comunicat la sentencia absolutoria dels farsants de la mesa i no ha pogut resistir que la Justicia els hi fes aquesta mala passada, doncs ells ja tenien a punt tots la comediota tradicional amb els cartells de "repessió" "llibertat d'expressió" i altres carelladas. Estan tant malalts que aels afecta la salut

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 23/11/2022 - 16:11

Le contaron que llegaba Jordi Pujol para poner orden en el partido.

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 23/11/2022 - 15:57

Que demani cita al seu metge de capçalera...com la resta.