Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2010. 23:41h.

"Entenc el que passa Puigcercós ara"

Carod es vanta d'haver assolit els millors resultats d'ERC "des de la República"

"Entenc el que passa Puigcercós ara"

Carod, amb Xavier Bosch, a l'Àgora

 El vicepresident del Govern en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha afirmat en una entrevista al programa 'Àgora' de TV3, que presenta Xavier Bosch, que "entenc el que passa Joan Puigcercós ara"  perquè "el líder està sol".

Carod ha admès que el tripartit ha patit "problemes greus" i "enormes dificultats per imposar-se als partits que li donaven suport". També ha insistit que "el final va ser terrible" amb la sensació que "l'últim que apagui el llum" alhora que ha denunciat una "solitud enorme".

L'encara vicepresident ha carregat contra els diputats del PSC a Madrid perquè "l'inexistent grup parlamentari dels socialistes catalans ha deixat sol el president de la Generalitat" i ha recordat que podria ser "el tercer grup de la cambra".

Carod-Rovia, que porta 23 anys militant a Esquerra, ha destacat que amb ell de cap de llista el partit ha assolit "els milllors resultats des del temps dela República". "Jo només tinc paraules d'agraïment per Esquerra, he estat conseller en cap i vicepresident del Govern", ha afegit.

També ha tingut paraules de retret per a les JERC, com ja ha fet en alguna altra entrevista, i ha considerat que la "influència de les joventuts d'Esquerra en la direcció és excessiva. Puigcercós, per cert, va començar la seva carrera política a les JERC.

D'altra banda, ha descartat fer política a Madrid "per temes de seguretat" -en referència a les amenaces que rep pel carrer- i ha recordat que "en els últims quatre anys he estat més a París o Nova York que a Madrid".

Finalment ha defensat el fitxatge del seu germà com a delegat a París perquè ha recordat que hi ha altres famílias amb més d'un membre en política -com els Pujol o els Nadal- i "el meu germà va estar a la presó" i ha qualificat de "provincianisme miserable" les crítiques al seus viatges a l'estranger.

Carod ha anunciat, per acabar, que "a partir del dia 11 començo a buscar feina", però que ja té algun projecte "relacionat amb el món universitari".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 esteve, bcn, 14/12/2010 - 12:51

A veure. El 2006 en carod va perdre 130.000 votants però l'abstenció i Hondt el van ajudar a minimitzar-ho. Ara perden 200.000 i no es pot amagar. Carod, els catalans som intel.ligents i els nacionalistes creiem en ells i no en babaus ressentits.

#8 schumacher, Barcelona, 14/12/2010 - 12:29

Jesus que cruz, no se va ni con disolvente, hasta cuando abra que aguantar a este iluminado. No intente hacernos ver que la culpa es siempre del otro, los ciudadanos son inteligentes y han manifestado con sus votos que no les quieren, a ninguno, secillamente no les quieren

#7 joan, manresa, 14/12/2010 - 12:08

El Casal,11,55h.--Els que fem la tertulia quedem estorats en sentir el Sr.Carod parlar d'etica..,com es pot tenir.....En fí, Sr.Carod dexi la politica,creguins.Catalunya necesita de gen realment digne,que estimin el País per devant del seus egos,i dimitir quant el país es veu que no els volen...

#6 rastahood, cadaqués, 14/12/2010 - 12:01

Jo,no sé vosaltres...però vaig veure un Carod Rovira envellit,envoltat d´una sensació molt agredolça,sense aquella oratòria tan potent que tenia abans...en Puigcercós està acabat, però en Carod,també.

#5 Te la digo resalao, bcn, 14/12/2010 - 11:19

lean en http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/local/quiero-contribuir-desde-la-vida-civil-a-construir-un-nuevo-espacio-politico.html a Carod hablando de ética ¡¡DE ÉTICA!!