Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2017. 17:16h.

Entitats andaluses guardonen Millo

El delegat del Govern espanyol diu que continuarà treballant per la Catalunya “que se sent orgullosa de ser espanyola i europea”

Entitats andaluses guardonen Millo

Milo recollint el premi

La Federació Andalusa de Comunitats ha guardonat el delegat del Govern espanyol a Catalunya amb el premi a la Cooperació per la Convivència Social i Política. Enric Millo va recollir el premi i ha assegurat que continuarà treballant “per la Catalunya en que crec, per la Catalunya oberta i plural que se sent orgullosa de ser espanyola i europea”. “Pluralitat i convivència son dues cares de la mateixa moneda”, va afirmar.

Millo va afegir que “hi ha una gran majoria de catalans que creiem en una Catalunya oberta i plural, integrada a Espanya i Europa, que parla i s’expressa en català i castellà i amb accent andalús” davant els que volen “construir fronteres i murs, separar-nos dels nostres germans i familiars i fer una Catalunya cada cop més tancada”.

El delegat del Govern espanyol va assegurar que la cultura espanyola no s’entén sense la cultura catalana. Enric Millo també va dir la cultura catalana no s’entén sense la cultura andalusa. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, dese arbucies con amor, 26/02/2017 - 20:03

Quins any aquells en que el nostre admirat Pujol presumia a les Ferias de Abril que Los Chunguitos eren els seus musics de capcelera, patrocinat pel gran Justo a canvi d´una petita compensacio: una TV i unes freqüencies de FM.

Quins anys aquells que ja no tornaran

#2 Galderic, Barcelona, 26/02/2017 - 18:16

Etnicisme i nacionalisme espanyol agafats de la mà, quina novetat !!.

#1 Rasca, castelldefels, 26/02/2017 - 17:28

SIN LUGAR ALGUNA UN PREMIO MUY MERECIDO !!!!

#1.1 Karhu, Bcn, 26/02/2017 - 22:34

Tu estaras molt orgullos del pp, 120% del presupost en contractes irregulars el l'unic mandat que sels va donar en el teu poble