Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2009. 17:17h.

Entitats cíviques donen suport a ICV en successions

Afirmen que "s'ha evitat una important rebaixa en la recaptació"

Entitats cíviques donen suport a ICV en successions

Cartell de la plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària

La plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària, formada per gairebé 20 entitats cíviques catalanes, ha donat suport a l'actuació d'ICV en la rebaixa de l'impost de successions.

En un comunicat, la plataforma diu que "malgrat la manca de debat social a l’hora d’afrontar reformes fiscals, valora l’acord assolit pels grups parlamentaris que formen el tripartit, doncs farà possible una reforma de l’impost de successions que no impliqui la seva efectiva supressió o pràctica eliminació evitant, així, una important rebaixa en el seu volum de recaptació".

S'afegeix que "continuem reclamant la necessitat que es produeixi un debat social sobre quin model d’Estat de Benestar volem i com es financia, per tal de construir un país més just i cohesionat, i ens comprometem a continuar treballant per aquest objectiu".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Ufrasico, Villena, 18/12/2009 - 10:09

Muchos elementos de esas entidades son unos flojos, la mayoría de ellos no han dado un palo al agua en su vida, y necesitan de las subvenciones para poder seguir viviendo sin currar, así que quieren que no les falte el pesebre, expoliando al currante

#9 joan, manresa, 18/12/2009 - 10:07

tin.) hauría de quedar suprimida en lo que es pot 99%.Malament si comencem a fer lleis sobre estatus.Per acabar, dir que nosaltres alns anys 50 formabem part d'associacions que ens manteniam a base de quotas de socis.Are no,are el "carter" sempre truc

#8 joan, manresa, 18/12/2009 - 10:02

Te cu...lls la cosa.En el fons axó es herencia de la dictadura.Una gent quasi tots de IU o ICV,colocats al front d'entitats que en dïuen civiques,on només esperen el manná que els caigui de subvencions i puguer figurar a nivell local.Aquesta llei (con

#7 culé, granollers, 18/12/2009 - 09:14

Ja està bé de pagar i de ser solidaris amb Espanya, només hem de ser solidaris amb els extremenys que son els únics que tenen pebrots de cobrar l'impost de succesions als rics. La resta de comunitats que es fotin. Sobre tot els vascos.

#6 Farts d\'esquerres alternaives, Figueres, 18/12/2009 - 08:14

Aquesta Plataforma va estar creada fa 10 dies per Esquerrra Verda i Alternativa a base d\'alguns de CCOO, UGT i ONGs minúscules. Un muntatge del Miralles, l\'estalinista que viatja en Audi i xòfer pagat per tots nosaltres. Cal votar bé a les properes.