Publicitat
Política · 23 de Març de 2020. 11:12h.

Entra en vigor el certificat d'Interior que no és obligatori

Buch va admetre que era "recomanable" però no pas una "obligació"

Entra en vigor el certificat d'Interior que no és obligatori

Aquest dilluns ha entrat en vigor el "certificat d'autoresponsabilitat" que ha creat la Generalitat per acreditar els desplaçaments al carrer dels ciutadans. El document, que es pot descarregar d'internet o omplir-lo digitalment i portar-lo al telèfon, no és obligatori.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, el va presentar divendres passat i va explicar que el document està inspirat en el model que es duu a terme a França i va admetre que és "recomanable" però no pas una "obligació". "Facilitarà la feina als Mossos", va afegir.

Els casos que permet al·legar aquest document són l'adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; assistència a centre, servei o establiment sanitari; desplaçament al lloc de treball per efectuar la prestació laboral, professional o empresarial; retorn al lloc de residència habitual; assistència o atenció a persones dependents o desplaçament a entitat financera o d'assegurança.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 Jo, certificó autoresponsablement, que:, El PUTO infern, 24/03/2020 - 02:32

Certificat autoresponsablement d'anar amunt i avall. __ Jo, fulanito de tal certifico que surto per anar a super a comprar paper del cul i alguna coseta més. ___ Signatura, poble i data. __ ( això, escrit a ma, val igual que lo de la Gene. Osease, vostè mateix). Apa, ja està.

#11 Quimet lo tronat, Arbucies, 23/03/2020 - 20:08

Añoro mi etapa de portero segurata de la disco, . la de guantazos que caian, mayormente de un lado. Me tocaron la jeta un monton de veces, pa eso cobraba. Recuerdo el premio que me dieron por reducir en un plis a un pardillo que queria entrar con deportivos.

#10 Alejandro, Villadecans, 23/03/2020 - 15:48

Para que sirve un truño como ese, solo para que ka borregada tengan la impresion que sus amos hacen algo, vamosque te para una patrulla les dices que vas a comprar y no te cree pero le enseñas un papel de la generalitat rellenado porti diciendo que vas a conprar y eso ya es otra cosa

#9 Burocràcia cretina, BcN, 23/03/2020 - 13:48

Quanta energia i diners malgastats en no res. Que els confinin ja a la paperera d la Història. No serveixen per a res.

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/03/2020 - 12:52

Aquest tal Buch, que ara s´ha inventat aquest salvoconducto franquista per circular pel califat, es el que afirma sense envermellir ni una miajita i amb una disimboltura de col.laborador del Salvame que ell sempre va un pas per davant en tot

Les males llengües diuen que en una vida anterior, quan no era Honorable, treballava de porter discoteca.