Publicitat
Política · 10 de Setembre de 2021. 09:53h.

ERC abandona la unilateralitat

Aragonès: "hem de forçar l'Estat a la negociació”

ERC abandona la unilateralitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha anunciat que la reunió de la mesa de negociació “serà dijous o divendres”. “Hem de forçar l’Estat a la negociació, hem de fer inevitable aquest referèndum, tenim la força de la gent”, ha dit.

Aragonès ha insistit que ”volem fer un referèndum com el d'Escòcia com més aviat possible”. “Nosaltres creiem que la societat catalana ens demana continuar la lluita per la independència, hem de forçar l’Estat. El millor retrobament és a les urnes”, ha dit.

El president de la Generalitat ha recordat igualment que “Junts mai ha apostat, és la seva opció i és legítim, per poder arribar a un acord amb el govern espanyol”.

També ha replicat Quim Torra que ”aquí no ha descarrilat res. Els projectes i les grans paraules han de conduir en fets. Si algú creu que hi ha una via alternativa que l'expliqui i la concreti”.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 10/09/2021 - 18:59

Entre el comentario 9 y el 11 correspondería el comentario 10.
Si lo creen oportuno lo publican, no entendiendo que está mal.
Saludos.

#11 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 10/09/2021 - 16:07

Administración Pública).

#9 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 10/09/2021 - 16:05

ni ninguna negociación, ni ningún referéndum relativo a la independencia.
Y si grandes palabras, que a base de usarlas, son carentes de valor alguno.
Lo dice un nacido fuera de Catalunya, que me creí a pie juntillas a Iglesias, Monedero, Montero, Errejón, Echenique y ahora por ninguno de ellos doy ningún penique.
Lo mismo a nivel de aquí, ni C

#8 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 10/09/2021 - 16:02

El Sr. M.H. President de la Generalitat de Catalunya, como es obvio y lógico puede creer lo que quiera.
Igual, a lo mejor, es posible que el CIS catalán, es decir el CEO, le diga lo que quiere que diga (que reme en su dirección) o no, pero si atendemos a los resultados electorales, no encuestas cuanto menos cerca de la mitad o la mitad no quiere

#7 FRAN BCN, BCN, 10/09/2021 - 13:28

Sou uns autèntics frikis. No entenc com podeu ser tant ingenus. No seria més realista gestionar com els bascos i més "peix al.cove"?. No veuen que l'Estat o.qualsevol govern mai cedirà?. No hi veig cap.solució a.curt/mig termini, no.cal.enganyar a gent de bona fe..