Política · 10 de Desembre de 2017. 16:17h.

ERC acusa Arrimadas de dir "mentides"

Mara Rovira apuja el to contra la candidata de Ciutadans

ERC acusa Arrimadas de dir "mentides"

Marta Rovira

La secretària general del partit i número dos de les llistes d'ERC, Marta Rovira, ha carregat contra Ciutadans, que els trepitja els talons, segons les enquestes. La número dos per Barcelona diu que no pot ser presidenta una persona que vol trencar amb els consensos aconseguits a Catalunya.

Rovira ha dit que "és impossible que algú digui que vol ser presidenta de tots els catalans i catalanes quan defensa el seu projectes polític amb mentides, dient que a les escoles a Catalunya eduquen en l'odi. Quan diu que segons el que pensem i el que defensem políticament no som gent normal".

"No pot ser presidenta algú que vol acabar amb els consensos construïts en aquest país durant molts anys, com el generat al voltant del sistema educatiu català, o la immersió lingüística per donar igualtat d'oportunitats a tots amb independència del seu origen", ha subratllat .

  "No pot ser presidenta qui vol obstaculitzar fins a extrems inaudits els mitjans de comunicació públics catalans, oa qui ja li sembla bé que el més gran dels Mossos d'Esquadra Josep Lluís Trapero estigui relegat a fer tasques administratives malgrat haver desarticulat una cèl·lula terrorista" .

"No pot ser presidenta qui desitja condecorar els que cridaven 'a por ellos' mentre bastonejaven a ciutadans pacífics, i sobretot, és impossible que algú digui que vol ser presidenta de tots els catalans quan diu mentides, perquè a les escoles catalanes no s'ensenya als nens a odiar, i això ho saben tots els pares i mares d'aquest país", ha explicat.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#27 Ram, Terrassa , 11/12/2017 - 10:04

Arrimadas le dio un buen repaso a esta mujer impresentable, en el cara a cara de Jordi Évole...no tenía argumentos para hablar, la única mentira que repetía es una supuesta violencia de la policía el 1 oct., que no ha sido tal...mintieron hasta la saciedad, presentando videos falsos de otras manifestaciones que nada tenían que ver con el 1 oct.

#26 Vlac, Barcelona, 11/12/2017 - 07:21

Martita: Al mentiroso compulsivo , " La sombra" le invade y tiene la necesidad de decir que los demas mienten. En la entrevista que os hizo Jordi Evole a tí y a Inés, vimos claramente quien mentía......

#25 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 11/12/2017 - 01:35

Sembla que tenim als nostres cassolaires molt esverats.

No esta gens malament oi ?

#24 Alejandro, Barcelona, 11/12/2017 - 01:08

Pero qué dices Marta? Si todos vosotros tenéis un máster en en el arte de mentir. Jamás, jamás, he visto mentir tanto , con tanta desvergüenza y cara dura, como lo estoy viviendo ahora en la gente del procés.

#23 A., Barcelona, 10/12/2017 - 23:51

Marta, qui et va dir ho dels morts? O resulta que tot era mentida? Et creixerà el nas Rovira.