Publicitat
Política · 16 de Març de 2009. 13:15h.

ERC acusa CiU de "mobbing"

"Enlloc de fer el fariseu i l'hipòcrita, que mirin els seus problemes"

ERC acusa CiU de "mobbing"

Roda de premsa d'ERC

.El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha lamentat, en roda de premsa i en referència al finançament, que "durant aquest cap de setmana "hem sentit declaracions de tot tipus", com ara les del secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida. "Duran llença la pedra i amaga la ma, quan CiU es corresponsable d'haver pactat l'Estatut amb Zapatero", ha denunciat, a més d'acusar la federació nacionalista de "fer 'mobbing' a ERC per veure si ens tremolen les cames".

En aquest sentit, Ridao ha lamentat que "enlloc de fer el fariseu i fer d'hipòcrita, que miri els problemes de CiU", ha insistit el dirigent d'ERC, a més d'assegurar que "no sortirem per cames".  "No hi ha serrells, hi ha autèntiques melenes, però el nou escenari és més positiu. Zapatero està apunt de caure en una aigua infectada de taurons", ha afegit.

"El que ha dit Huguet és una cosa que ja sabem, serà un pedaç en tot cas per culpa de CiU, és una exercici d'hipocresia i de fariseus en llenguatge democristià, ells s'han malvenut el model de finançament pactant l'Estatut.  CiU vol jugar a la inestibilitat política", ha condemnat.

Ridao ha manifestat "estem lluny de l'acord, estem en temps de descompte i no podem eternitzar la negociació". "Qui té la pressió és el Govern de Zapatero, no el Govern català", ha apuntat, tot i pregar també que "enlloc de caure en el derrotisme tràgic ens hem de mantenir-nos forts".

El portaveu d'ERC al Congrés, que ha recordat que "Zapatero cada setmana té un daltabaix perquè no té socis", ha deixat clar que "no signarem un mal acord, el conseller d'Economia no podia haver-ho dit de manera més clara". "Podem lamentar-nos i flagelar-nos tot el dia o fer pressió", ha indicat el dirigent republicà.

D'altra banda, ha insistit en el seus atacs a CiU per la cooperació del Govern amb l'Equador. "No deixa de ser trista les crítiques de CiU a l'acord amb l'Equador", ha considerat, a més de recordar que " el pla el va aprovar el Parlament el 2007 amb el vot de CiU". "És una despesa quinquennal", ha recordat, a més de sentenciar que "tots els Governs del món fan cooperació.

Ridao: "Ara qui té la pressió és Zapatero i no pas nosaltres"

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Una catalana, Vallès Occidental, 17/03/2009 - 15:30

Bramen contra ERC? És que van bé, que fan la feina ben feta, i per saber-ho mireu la seva web: /www.esquerra.cat/
El Sergi (Bcn) diu el que tots sabem,la trista i dura realitat. ERC empeny al govern i CiU (si no falla) també ha d'empènyer.
Força!

#20 CATALA, MATARO, 17/03/2009 - 14:15

ERC ,el que ha de fer es procurar per catalunya ,que fins ara han demostrat esser uns inutils SI INUTILS ,INUTILS

#19 Julio, Barcelona, 17/03/2009 - 05:03

Los jefes de ERC están asustados y con razón. Han engañado a los suyos y eso no se perdona.

#18 Miquel, Berga, 16/03/2009 - 23:32

He llegit els comentaris que atacaven a en SERGI de Bcn, i he pensat que hauria de llegir el seu comentari. Una vegada llegit penso que els comentaris tenen raó. A aquest noi li falta no un bull, més de dos.... Vaja colla aquests salvadors mesiànics.

#17 josep, mataro, 16/03/2009 - 21:06

De mobbing al govern de catalunya nomes poden ésser acusats ERC i els pijoprogres cara-dures del equip d'en Saura