Publicitat
Política · 8 de Maig de 2014. 13:27h.

ERC acusa el PP de voler "l'asfíxia cultural" dels Països Catalans

Terricabras: "No volen ni que ens expressem, no volen ni el vot, l’asfíxia la volen "

ERC acusa el PP de voler "l'asfíxia cultural" dels Països Catalans

Terricabras, durant l'acte

El candidat d’Esquerra a les properes eleccions europees, Josep Maria Terricabras, ha acusat el PP de promoure “l’asfíxia cultural” dels Països Catalans en un acte amb la plataforma Catalunya Sí, formada per personalitats de la societat civil.

“El PP ens vol provocar asfíxia cultural amb la llengua, a les escoles, a les Illes, al País Valencià… N’estem tips d’això i això és irresistible” i ha afegit que “no volen ni que ens expressem, no volen ni el vot, l’asfíxia la volen total. I aquí ens trobaran sempre en contra perquè estem a favor de la cultura i la llibertat”.

El candidat de la formació independentista ha apuntat, en aquest sentit, que “el dia que els humans ens retirem d’això que en dic el terreny de la cultura vol dir que ens hem retirat de la humanitat i això no ho farem. Peti qui peti”.

Josep Maria Terricabras s’ha mostrat “tip dels ectoplastes -en referència a aquells que col·loquen una Catalunya independent a l’espai sideral- que hem d’aguantar, sofrir i arrossegar sense cap desig de fer-ho perquè hi ha una mediocritat, un poc sentit crític i un poc sentit de l’humor d'autèntica pena”.

Els actors Juanjo Puigcorbé i ‘Peyu’ així com la portaveu de la plataforma Catalunya Diu Prou, Carme Teixidó, segons han anunciat durant un acte davant del Macba, s’han incorporat a la plataforma que dóna suport a la candidatura.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 El azote de los necios, Barcelona, España, 09/05/2014 - 13:27

Yo creo que ya va siendo hora que el Medio dia , Languedoc y Provenza francesas reclamen unos Países Occitanos , incluyendo a Cataluña, Baleares, Valencia y parte de Aragón, porque no os olvidéis que el catalán es dialecto del provenzal ( occitano.) Si nos ponemos dogmáticos, y medievalistas....

#16 Consultor, Molins, 08/05/2014 - 22:18

El vejete este con cara de chiste puede decir cualquier barbaridad maxime si se rodea del Alba y cia para temblar!!!

De hecho es para lo que lo han puesto, si tuvo prestigio alguna vez, lo esta dilapidando

#14 spanish, Madrid, 08/05/2014 - 17:04

pobre hombre , ya esta muy mayor

#13 Pan con tomate y jamón del bueno, El Puig de la guilla, 08/05/2014 - 15:49

Un nuevo socio para el Catalan Comedy Club, que con la experiencia previa de Tardá, Bosch, Marta Rovira, Rahola y Colóm, sitúan la política catalana a nivel freático.

#12 josep miquel, calella, 08/05/2014 - 15:42

"no volen ni que ens expressem..", per això fas fer exhibició d´diomes.Fins i tot en la demostració dels teus coneixements idiomàtics aprofites per denigrar alguna cosa o a algú. Així vas afirmar que el general Schawrzkopz era dolent, perquè en alemany vol dir "capnegre". No las diguis tan grosses.