Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2010. 12:41h.

ERC acusa Laporta i Carretero de "messiànics"

Ridao considera que "la gent es prou intel·ligent per discernir"

ERC acusa Laporta i Carretero de "messiànics"

Laporta i Carretero, en una imatge d'arxiu

El secretari general d’Esquerra Republicana, Joan Ridao, veu amb bons ulls la possibilitat que les eleccions al Parlament de Catalunya se celebrin un dia feiner. En declaracions al programa El Dia a la COM, Ridao ha assegurat que “no seria cap drama que fossin un dia feiner”. Segons el número 2 d’ERC, “si això ha de servir perquè hi hagi més participació, per estimular que la gent vagi a votar, (...), a mi no em sembla malament”.
 
Ridao ha reconegut que l’última campanya publicitària del PSC on el partit reivindica l’obra de Govern no li acaba de fer el pes. “M’hauria agradat que la campanya del PSC hagués subratllat que és una feina col·lectiva”, ha reconegut el secretari general dels republicans, que ha afegit que en l’anterior govern “ERC havia tingut la temptació en algun moment de subratllar o enaltir particularment la feina feta pels membres d’ERC al Govern i això va suposar algun esgarip, alguna queixa per part dels socis de Govern... En aquests moments ningú no se’n recorda”.
 
El secretari general d’Esquerra Republicana de Catalunya també ha fet referència als nous partits independentistes que han irromput en el panorama política català. Per a Ridao, “són projectes personalistes, improvisats i messiànics però la gent és prou intel·ligent com per discernir” i assegura que “no em preocupa”. A Ridao li hauria agradat que “CiU hagués fet una evolució cap a un espai netament independentista. Com que això no és així i continua en l’ambigüitat, lògicament han emergit molts fenòmens. No demano cap tipus d’agraïment ni de reconeixement per part de ningú però em fa l’efecte que des de l’independentisme s’ha estat una mica injust amb ERC. Ha estat ERC un factor de trencagels que és el que ha propiciat una reacció en cadena com la que estem vivint en aquest moment”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 87 díes i al carrer, Barcelona, 03/09/2010 - 08:32

Completament d'acord: La gent és tant intel.ligent que us fotrà al carrer; no ho dubtis!

#6 Berenguer, Rubí, 02/09/2010 - 22:40

Amb lo llest que semblava la cadernera de Rubí i ara sembla una cotorra vella.
Tu ja saps per experiència pròpia que enllà on el PSC ha governat en coalició, quan arriben eleccions, el PSC reivindica l'acció de govern en solitari.
Ja t'havies oblidat?

#5 manel, Barcelona, 02/09/2010 - 19:57

ERC li va donar la distinció més alta del partit (la medalla Lluís Companys) a Joan Laporta, tot per fer-li la pilota per veure si anava amb ells. Els hi ha sortit el tret per la culata, i la majoria de votants d'ERC anirem amb en Laporta, Carretero o Ci

#4 Marc, girona, 02/09/2010 - 17:36

Ridao considera que "la gent es prou intel·ligent per discernir". Aquest és el problema Ridao: ningú us votarà

#3 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/09/2010 - 17:17

Tal como marchan las cosas en la tierra sagrada donde se predica el evangelio separatista, todo parece indicar que Laporta quedará como único mesías, y Carretero, de anticristo.