Publicitat
Política · 30 de Maig de 2011. 14:56h.

ERC acusa Puig de buscar "notorietat" amb el desallotjament

"Volem saber els motius que van portar al conseller a ordenar una intervenció d'aquell tipus"

El portaveu nacional d'Esquerra, Ignasi Llorente, s'ha referit a l'operació de desallotjament dels acampats a la plaça Catalunya i ha assegurat que el conseller d'Interior, Felip Puig, "buscava una certa notorietat amb la intervenció dels Mossos".

Per això, ha dit que "nosaltres volem saber els motius que van portar al conseller a ordenar una intervenció d'aquell tipus, amb aquella magnitud, amb aquella força i aquell horari" i ha recordat que Esquerra va demanar la compareixença del conseller perquè donés explicacions sobre la intervenció.

A més, ha anunciat que Esquerra formularà una pregunta al govern en el proper plenari per aclarir els fets "perquè no han donat una resposta satisfactòria".

Llorente creu que Puig es va equivocar en diferents aspectes. Per una banda, en canviar el criteri de no intervenir quan la intervenció provoqués més conflictes dels que pretenia evitar, també en no escoltar algunes recomanacions dels Mossos d'Esquadra respecte a la planificació del desallotjament.

I finalment, "es va equivocar quan va donar una informació que no era correcte, afirmant que era una operació de neteja mínima, quan la maniobra en realitat responia a un desallotjament", ha apuntat.

Ignasi Llorente, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ramon, Barcelona, 30/05/2011 - 20:55

Aquets són els menys adequats per parlar de ningú. Jo estic en contra del que ha fet Felip Puig per la direcció d'ERC ha fet el mATEIX AMB ELS SEUS TREBALLADORS, els hi ha importat un raba l'antiguitat i les edats de les persones amiadades. Calleu ja!!!!

#5 joan, barcelona, 30/05/2011 - 17:45

aquets que callin ,i es dediquin a produir barretines, aviam si ara que no xuclen poden finaciar el partit venenles als seus seguidors.

#4 VALERI TORRES, bna, 30/05/2011 - 17:42

ERC, ¿Qui son aquests?, ¿Encara existeixen?. ¿No van quedar extingits a les darreres eleccions?. Nomes en queda alguna resta a algun Ajuntament. Felpi Puig endavant. Independencia

#3 joan, manresa, 30/05/2011 - 17:37

El Casal,17,30h.-¿ Vol saber els motius...???Axó deu ser un acudit oi...? Sr.LLorente no obri gaire la boca sinó perderá els pocs votants que li quedan a ERC...,Miri l'Asamblearisme sa de fer als locals ,a Vosté li agradaría gaire que tutom fes lo matej...?..Be,la pregunta es dificil,u entenem..

#2 serafí, Sants, 30/05/2011 - 16:11

no tenen res millor per fer de portaveu, a ERC? i llavors es sorprenen de que la gent no els voti.

Aquí l'únic que busca notorietat és aquest insigne portaveu.