Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2020. 14:46h.

ERC acusa Torra de “fallar a la societat”

Sabrià diu que recol·locar Manonelles és “desgastar” la Generalitat

ERC acusa Torra de “fallar a la societat”

El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, en una piulada a twitter, ha criticat la decisió de Presidència de recol·locar Manuel Manonelles com a assessor del departament. Manonelles, amic de Quim Torra, havia exercit com a delegat del Govern a Suïssa, però diverses treballadores el van acusar d’assetjament laboral.

Això va provocar que Exteriors (ERC) activés el protocol per aquests casos i demanés el relleu de Manonelles, però tant Quim Torra com Meritxell Budó s’hi van negar.

“Cal màxima exigència, sempre i a tot arreu. Per a tots. I cal prendre decisions sense cap demora. Recol·locar, enlloc d’assumir responsabilitats, és desgastar la institució i fallar a la societat que representem”, ha escrit Sabrià.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 01/09/2020 - 23:48

Si en ERC ya acusan a Torra de fallar a la sociedad, imaginaos de qué lo acusarán dentro de poco en Cs.

#6 Cantores de Hispalis Antes, Molins de Rei, 01/09/2020 - 21:04

lees. Y si se admite a trámite a lo mejor, quizá, posiblemente sea de alguna Conselleria en manos de ERC. Podrán decir que no sabian nada. Ya se irá viendo. Y a medida que nos informen se irá diciendo. Por eso que lecciones las justitas - extensible a toda la clase política -. Más los de aquí que dicen que los de alló son Lucifer.

#5 Cantores de Hispalis Antes, Molins de Rei, 01/09/2020 - 20:52

aquí un gat, que els d'ERC de moment s'han lliurat. What? El mobbing laboral se da más en el sector público que en el privado. En profesiones relacionadas con la salud, con la educación, universitaria o no. De momento aún no pero saldrán no escándalos, escandalazos si no me engañan. Y en plan selfy Julio Iglesias y lo sabes. Si ahora o antes l

#4 Cantores de Hispalis Antes, Molins de Rei, 01/09/2020 - 20:50

No saldremos en defensa de JxCat, del PDECat, de Torra, porque ya tienen quien les defienda. Ahora quiero decir, en términos generales, que el mobbing, del verbo to move, es mover. En castellano traducido como acoso, del tipo que sea, porque hay diferentes tipos y en catalán assetjament. Sigui laboral, moral, racial, sexual. Vet aquí un gos vet

#2 M Pilar, Barcelona, 01/09/2020 - 16:02

Sabrà, sisplau, digui'm una sola cosa que faci en Torra que no sigui "desgastar" la Generalitat. Ell tot solet la deixat com "unos zorros".