Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2020. 11:41h.

ERC acusa Torra de governar "de cara a la galeria"

Sergi Sabrià defensa retirar-li l'escó per actuar sense "sentit" amb la pancarta

El portaveu d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, en una entrevista a Ràdio4, ha considerat que la decisió del Parlament de retirar l'escó a Quim Torra va ser correcta. En aquest sentit ha qüestionat l'actuació del president amb la pancarta de suport als presos, que troba "sense sentit".

"Les decisions les hem de prendre fent-nos dues preguntes: ens apropa a la independència? millora la vida dels catalans? Si la resposta és sí a una de les dues preguntes, endavant les atxes", ha argumentat. "Jo crec que en alguns caos, les actituds de desobediència les hem triat malament. Això millora la vida dels catalans o ens apropa a la independència? si la resposta és que no és que ho estàs fent de cara a la galeria i no t'aporta res", ha afegit.

En aquest sentit ha assegurat que quan van decidir retirar l'escó a Torra al Parlament "clarament prenem la decisió correcta". "Perquè ni millorava la vida dels catalans ni ens apropava a la independència", ha assenyalat. "Jo no sé si té sentit posar una pancarta durant cinc dies, acabar-la traient i que això porti a la inhabilitació... no sé si té sentit. I les coses que no tenen sentit si no t'acosten a la independència no sé si les hem de fer", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 arm, figueres, 12/02/2020 - 18:07

i els 18 mesos a son? vareu enganyar a la gent , fa falta que ho reconegueu i tot sera molt mes facil

#2 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 12/02/2020 - 15:50

Doncs estic d´acord amb aquest senyor d´ERC. Jo mateix no penso treure´m el llacet groc fins que no serem lliures.Seguim! Dempeus!

#1 botifler1914, Waterpus, 12/02/2020 - 13:24

Llamarle governar es una entelequia.