Publicitat
Política · 20 de Maig de 2009. 15:32h.

ERC adverteix el PSC sobre les seves "incoherències"

Puigcercós critica que els socialistes catalans votin de forma diferent a Barcelona i a Madrid

El president d'Esquerra Republicana, Joan Puigcercós, ha avisat el PSC, que "no es pot permetre més incoherències" votant una cosa a Catalunya i una altre al Congrés dels Diputats, a Madrid. Puigcercós ha fet aquestes declaracions un dia després de les votacions sobre les propostes de resolució del debat sobre l'estat de la nació, al Congrés.

Ha afegit que "arribem en un punt que el conflicte entre el PSC i el PSOE no ha de ser el conflicte al Govern", i que "aquesta tensió que hi ha entre el PSC i el PSOE que porten a situacions absurdes no ha d'afectar el Gover ". En qualsevol cas, ha dit que "ERC en pren nota".

Durant el debat i les votacions sobre les propostes de resolució al Congrés, els diputats del PSC van votar juntament amb els del PSOE en contra d'una resolució sobre finançament autonòmic que havia estat aprovada al Parlament amb els vots favorables dels socialistes.

Al Congrés, a més, els socialistes catalans van votar amb el PSOE una proposta de resolució sobre finançament autonòmic, de contingut molt imprecís, que ni tan sols concretava terminis per a l'entrada en vigor del nou sistema.
 
Així mateix, els diputats dels socialistes catalans també van votar al Congrés en contra d'una proposta sobre la participació de la Generalitat en la gestió de l'aeroport del Prat que ja es va aprovar al Parlament, amb el vot favorable del PSC.

Una situació similar es va produir quan el PSOE, amb els vots del PSC i del PP, va rebutjar una proposta de resolució d'Esquerra Republicana que instava el govern espanyol a canviar les matrícules dels vehicles per a que portin un distintiu territorial, CAT, en el cas de Catalunya.

El president d'ERC, Joan Puigcercós
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Pep, BCN, 21/05/2009 - 11:47

Ja ja ja ja... Ha parlat "Putxito de la Calzada". Jurl!

#12 VERGONYA, DE CATALUNYA, 21/05/2009 - 10:01

fALSOS MÉS Q FALSOS! Q NO S'HO CREU NINGÚ!! PROU DE JUGAR BOTIFLERS I TRENQUEU EL TRIPARTIT!! A LES EUROPEES US VOTARÀ VOSTRA P....... MARE!! JO SEGUR Q NO HO FARE MAI MÉS!

#11 Marc, Vilafranca, 21/05/2009 - 09:41

Posant noves linies vermelles, eh Putxi? Hahahaha.... quina poca credibilitat!

#10 Roger Malló Vilaplana, Barcelona, 21/05/2009 - 00:41

Cuidao, cuidao... que viene el Puchi amenasando. Ke miedo, ke miedo...

#9 sulfuro sulfuro, Barcelona, 20/05/2009 - 22:23

Ja n´hi ha prou(Barna): De acuerdo en todo.
¡Fuera el Impuesto de Sucesiones!!!!!
Los de ERC son unos redomados hipócritas.
Y me permito añadir que el invento sociata de las SICAV debe derogarse para que las grandes fortunas vuelvan a pagar impuestos.