Publicitat
Política · 8 de Maig de 2018. 20:01h.

ERC afirma que "ens sentim amenaçats" per la justícia

El senador Joaquim Ayats assegura que "està absolutament polititzada i vinculada a la dreta"

ERC afirma que "ens sentim amenaçats" per la justícia

Joaquim Ayats

El senador d'ERC Joaquim Ayats ha afirmat que a Catalunya "una gran part de la població ja no creiem en la justícia espanyola, ens sentim amenaçats i no protegits, no creiem en la seva imparcialitat" en la seva intervenció a la sessió de control al Senat. Ayats també ha manifestat que la cúpula judicial està "absolutament polititzada i vinculada a la dreta espanyola".

"La justícia està en entredit entre la població, de fet, a Catalunya ho està tant que part de la població ja no creiem en la justícia espanyola" ha assegurat el senador. "Ens sentim amenaçats i no protegits, no creiem en la seva imparcialitat i la considerem una justícia amb una cúpula absolutament polititzada i vinculada a la dreta espanyola" ha conclòs Ayats.

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha retret a Ayats que els partits independentistes no saben "què és la separació de poders" i ha defensat que el sistema judicial espanyol és "garantista" i que una prova d'aquest fet és que sempre es pot recórrer. 

Rajoy també ha acusat els independentistes d'haver situat la política catalana en un "bucle absurd" i els ha instat a "deixar d'impedir que s'investeixi un president legal" i a "procurar que hi hagi un govern autonòmic a Catalunya que treballi pels interessos de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Sinitaca, 09/05/2018 - 14:06

ERC afirma que "ens sentim amenaçats" per la justícia

Algo que funciona en España, por fin un poco de dignidad.

#8 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona, 09/05/2018 - 09:48

Pues claro.
Una de las funciones de la justicia es la disuasión, y los delincuentes y gente que se plantea delinquir debe sentirse amenazada por la justicia.

#7 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 09/05/2018 - 09:32

Estoy de acuerdo con ERC. Están amenazados por la justicia, y por la democracia, por la concordia, por la pluralidad...
...y por la paz.

#6 Aclaración, Barcelona, 09/05/2018 - 08:28

Sólo debe sentirse amenazado por la justicia el delincuente que se salta las leyes. El problema real es que esa justicia que según ustedes les amenaza no es lo suficientemente dura y contundente como para aplastarlos ya de una vez por todas.

#5 Celestina, Alcarràs, 08/05/2018 - 21:01

Todos los delincuentes se sienten amenazados por la justicia.