Publicitat
Política · 30 de Juny de 2013. 20:39h.

ERC amenaça amb bloquejar l'ERO de la Corpo

Marta Rovira diu que "no hi estem d'acord i actuarem en conseqüència"

La secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, ha assenyalat que el seu partit votarà al Parlament, en cas que hi hagi debat, en contra de l'ERO a TV3 i Catalunya Ràdio, segons ha dit en una trobada amb treballadors de l'ens públic.

Quan se li ha preguntat si aquesta seria la postura d'Esquerra a la cambra catalana, la número dos del partit republicà ha contestat amb un "clar", tal i com mostra un vídeo difòs per CCOO.

Rovira, que aquest diumenge al matí ha estat entrevistada al canal 3/24, ha recordat als treballadors que "us ho tornaré a dir, no estem d'acord amb aquests plans, no estem d'acord amb l'ERO, no estem d'acord el desmantellament del model públic".

"Nosaltres serem conseqüents i coherents amb tot el que calgui, amb totes les decisions que calgui prendre en aquest sentit", ha remarcat.

Rovira ha recordat que "algú de vosaltres em vau renyar les declaracions que vaig fer jo, la reacció després de conèixer l'ERO. La primera frase que vaig dir va ser 'no estem d'acord i no donarem suport a aquest expedient de regulació', no només pel que signfica en quant a treballadors, pel que significa en quant a model".

La dirigent independentista ha reiterat en aquesta trobada que "no hi estem d'acord i per tant actuarem en conseqüència, en coherència amb això".
Marta Rovira, durant la trobada
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#15 Eduardo González Palomar, Manlleu, 01/07/2013 - 19:54

¿¡Si TV3 fuese esa cadena de televisión tan excelente que aseguran muchos nacionalistas por qué arrastra esas pérdidas económicas tan espectaculares y las peores audiencias de toda su historia!?

#14 Terraxa, Terrassa, 01/07/2013 - 16:03

Des del 2003 fins al 2011 la Generalitat va créixer de més de 45.000 nous funcionaris.
A part, també es va engreixar la part de consorcis i empreses públiques.
Evidentment, no poden anar en contra del que ells van inflar.
Com ho fa/faria qualsevol altre partit en qualsevol altre lloc.

#13 josep, girona, 01/07/2013 - 10:21

En hi ha prou d?amagar-se., que d?una vegada expliquin la veritat, la retallada no es el nom just seria una optimització dels recursos, se que no es just per els treballadors pero el mon de la televisió ha canviat molt i ara amb poc menys de sis-centes profess. es fa una TV de les caract. de TV3

#12 josep noguer, Girona, 01/07/2013 - 10:14

En hi ha prou d?amagar-se., que d?una vegada diguin la veritat, la retallada no es tal, el nom just seria una reconversió o optimització de recursos, se que no es just per els treballadors pero el mon de la televisió ha canviat molt i amb poc menys de sis-centes professionals es pot fer el mateix

#11 Albert Demunacu, Barcelona, 01/07/2013 - 09:53

No res no fareu. Fareu igual que amb el tema retallades salvatges al funcionariat. Molt predicar per acabar no fent res de res. O sigui que a TV3 s'empassaran l'ERO i vosaltres no bloquejareu ni l'entrada del metro.

#11.1 Anna Algèsic, Barcelona, 01/07/2013 - 10:18

A tu no t'importen una merda els treballadors de TV3.
A tu el que t'amoina és que la caterva d'endollats colocats amb calçador pel Montilla, perdin el xollo, com va dir Xavier Rius.

Es veu d'una hora lluny

#11.2 Terraxa, Terrassa, 01/07/2013 - 16:06

No és el mateix el funcionariat que els treballadors d'entitats públiques tipus consorcis, empreses, etc.
Un funcionari no és acomiadable.
Per tant, el poc que es farà, serà a les empreses públiques.
I la més gran, la més monstruosa per volum i per salaris, és TV3.