Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2020. 15:13h.

ERC amenaça amb tornar-ho a fer

Sabrià: "No pararem, no ens aturarem, no ens rendirem mai"

ERC amenaça amb tornar-ho a fer

El president del grup parlamentari d'Esquerra, Sergi Sabrià, ha aprofitat la seva intervenció posterior a la comunicació de la presidència del Parlament sobre la impossibilitat de proposar un candidat per ser investit president per afirmar que "no pararem, no ens aturarem, no ens rendirem mai" malgrat la "causa general contra l'independentisme" engefada,s egons ell, per l'Estat.

Sabrià ha deixat clar que "si no som nosaltres seran uns altres rere nostre, però aquest país s'ha alçat i camina inexorablement cap a la seva llibertat". El dirigent d'ERC ha qualificat la inhabilitació del president Torra de "vergonya" i "una salvatjada" que, segons la seva opinió, "s'agreuja pel moment i pel context en què es troba avui el país".

També ha fet referència a la sentència contra els membres de la Mesa del Parlament i ho ha considerat "un atac fonamental". "Un atac als fonaments d'aquesta institució, una agressió directa al parlamentarisme, a la democràcia i a la llibertat d'expressió; una agressió que arriba ara a través dels membres de la mesa d'aquell moment", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 VRaptor, Alicante, 23/10/2020 - 00:14

No hay coj-ones de hacerlo de nuevo. Porque ibais a ser huéspedes de honor de Lledoners o igual ante la insistencia la cosa cambia y los mandan a Canarias al centro de Tahiche, en la isla de Arrecife. Vaaalieeeente, tu eres valiente. ( de boquilla como todos)

#27 Albert, Blanes, 22/10/2020 - 14:38

En lloc de tant bla, bla, bla... podrieu començar trencant amb Madrid, ni taules de negociació ni rés de rés, tirar pel dret i s´ha acabat. També podrieu obrir presons i alliberar els golpistes engrajolats, etc, etc...

#26 botifler1914, Wayerpus, 22/10/2020 - 14:15

No pararem, no ens aturarem, no ens rendirem mai
Hasta el infinito y más allá.
Guien lo dijo???? Ah si, un muñeco.

#25 a por Puchi, Barcelona, 22/10/2020 - 11:54

La misma cantinela de siempre cuando se acercan elecciones. Luego cuando todos ya han conseguido sus poltronas la cosa cambia y ya no quedan tantas ganas de luchar. Lo increíble de todo es que todavía haya gente que se los crea.

#24 Agustino, Barcelona, 22/10/2020 - 10:09

Que si, que si... aceptamos pulpo como animal de compañía. Al día siguiente de las elecciones ya se verá. Hasta entonces, no pararemos, "ho tornarem a fer", "es el mandat del popla catala", "ho tenim a tocar", etc, etc...