Publicitat
Política · 24 d'Octubre de 2009. 17:21h.

ERC amenaça de trencar el tripartit amb l'impost de successions

Puigcercós es mostra partidari de votar amb CiU per a rebaixar-lo

ERC amenaça de trencar el tripartit amb l'impost de successions

Puigcorcós, al costat del regidor de Vilanova, Josep Tomás Àlvaro

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha celebrat que CiU vulgui negociar amb el seu partit la rebaixa a l'impost de successions i donacions, malgrat que els altres membres del tripartit (PSC i ICV) no fan costat a aquesta proposta.

"Ens hem de felicitar que CiU vulgui pactar-ho amb nosaltres, per què, totes dues forces polítiques sumem majoria suficient al Parlament de Catalunya la qual cosa garanteix que la proposta de modificar l’impost a la baixa tirarà endavant”, ha dit Puigcercós durant l'acte de balanç dels 16 anys de la presència d'ERC a l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

No obstant, el president d’Esquerra ha afegit que el seu partit buscarà la suma de totes les forces parlamentàries, tant els socis de govern com la resta de partits de l’arc parlamentari “per què les famílies catalanes es mereixen un ampli consens per acabar amb una situació injusta”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Pallars independent, Txeroquilandia, 26/10/2009 - 12:22

Pagues dos vegades. Pagues al morir i el el día que venguin tindrán una plusvàlua i a tributar un 21% al IRPF. Si no hi ha impost de Suc. no tindrán plusvalua perque podrien declarar la adquisició per sobre del seur valor real. Vergonya de Tripartit

#23 joan, bcn, 26/10/2009 - 10:40

ja, ja, ja

#22 RASCA, CASTELLDEFELS-ESPAÑA, 25/10/2009 - 17:43

ESTOS IMPRESENTABLES DE ERC VEN EL LOBO Y AHORA QUIEREN ENGAÑAR AL PUEBLO YA ES DEMASIADO TARDE .

NO AL IMPUESTO DE SUCESIONES Y DONACIONES ES UN IMPUESTO TERRORISTA QUE ARRUINA A LAS FAMILIAS CATALANAS

#21 Ramon, Barcelona, 25/10/2009 - 15:29

Les línies vermelles d'Esquerra són com les del dentifrici Signal: apareixen cada cop que fas pressió però s'esborren a la primera raspallada.

#20 txaviees, Barcelona, 25/10/2009 - 13:09

Hble. Tura,que et faran fer 1er?eliminar el peatge de la mort o investigar com el teu SG i el DS van utilitzar la desviació de poder,segons S.judicial,per castigar al funcionaris del S. de prevenció de Justícia tot acusant-los de conxorxa i conspiració?