Publicitat
Política · 29 d'Abril de 2020. 11:16h.

ERC amenaça Pedro Sánchez amb posar fi a la legislatura

“S’han acabat els avisos”

ERC amenaça Pedro Sánchez amb posar fi a la legislatura

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, durant la seva intervenció al Congrés, s’ha mostrat molest amb el govern espanyol per haver conegut a través de la roda de premsa de Pedro Sánchez els plans de desconfinament i ha amenaçat amb posar fi a la legislatura."És l'única font d'informació que tenim, cosa que els hauria de fer reflexionar si és que volen mantenir l'esperit dels 180 diputats de la moció de censura”, ha lamentat. “Si ens haguessin trucat, els hauríem dit que no té sentit poder anar a tallar-se el cabell abans d’anar a veure la teva mare”, ha remarcat.

"Quant els importa la legislatura? ¿Molt o poc? Són conscients de l'alternativa de no entendre amb nosaltres? L'alternativa són els Torquemada i Abascal, els que consideren que menjar és social-comunista", ha recordat el portaveu d'ERC.

“Liquidin l’estat d’alarma, retornin les competències a les comunitats i sobretot dialoguin”, ha sentenciat. “No sé quant li importa la legislatura al govern espanyol, però sembla que molt poc. S'han acabat els avisos”, ha advertit posteriorment a twitter.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#47 electra, Barcelona, 30/04/2020 - 10:50

Aquests d'ERC no s'aclaren, en Rufian va de xulo de platja, demana el fi de la legislatura amb tota la crisi del COVIT 19, no li funciona el servell, Per qué no demana eleccions a Catalunya?. ERC és tant de dretes com CDC o....., nomé te el nom d'esquerra.

#46 Flanagan, Tabarnia City, 30/04/2020 - 10:49

Donde hay que firmar para que caiga cum fraude y el chepas? va valiente,haznos un favor pero me da que solo vas de boquilla,como siempre.

#45 No hay huevetes, Bcn, 30/04/2020 - 01:49

No hay guevos de hechar a los ineptos Picapiedras y perder tu chollo, chinito cañi.

#44 Gregari, VNG, 29/04/2020 - 23:58

Pero quién es Rufián, el bueno, el feo y el malo, o sólo los dos últimos?

#43 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/04/2020 - 22:49

Us imagineu al Fary a Vox ?

Doncs aquest es l´hibrid del Fary i el Kiko Hernanez del Vox catala