Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2022. 10:57h.

ERC amenaça Sánchez amb retirar-li el suport a Madrid

Aragonès: “serà molt difícil que continuï l’estabilitat parlamentària”

ERC amenaça Sánchez amb retirar-li el suport a Madrid

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una entrevista a RAC1, ha advertit que “si no s’assumeixen responsabilitats serà molt difícil que continuï l’estabilitat parlamentària”. “En aquests moments està molt danyat” el pacte entre ERC i el PSOE, ha advertit.

“Quan s’entra al mòbil del President de la Generalitat, aquí no passa res. Si hagués passat a un ministre o a alguna presidenta de comunitat del PP hauria baixat la verge de l’Almudena”, ha lamentat.

“No hem de prendre cap acció en què ens fem mal a nosaltres mateixos. Els Jocs d’hivern són bons pel Pirineu i no els llançarem per la finestra perquè ens han espiat”, ha deixat clar.

Aragonès ha assenyalat els “serveis secrets de l’Estat”. “És una evidència que el CNI està al darrera de tot això”, ha dit. També ha assegurat que “els catalans som ciutadans de segona”.

El president considera que “la relació a nivell tècnic ha de continuar, les de caràcter polític cadascú les ha de valorar. La de Geis suposo que era una reunió de caràcter polític”.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#37 BEJOTA, bcn, 22/04/2022 - 12:30

VOSOTROS QUE MANDAIS ESPIAR A LOS NIÑOS POR SI NO HABLAN CATALAN EN EL PATIO,TIENES LA DESFACHATEZ DE CUESTIONAR AL CNI ¿EH?LOS SERVICIOS SECRETOS ESTÁN PARA VIGILAR A LOS ENEMIGOS DEL ESTADO Y MALEANTES.

#36 Albert, El masnou, 21/04/2022 - 06:25

Menys amenaçes i mes fets, venuts que sou uns venuts.

#35 Doctor, Barcelona, 20/04/2022 - 19:43

Puro postureo, no pasará nada, todo es propaganda para los suyos. Sanchez está tranquilo pues unas elecciones que ganen PP+VOX manda al paro a unos cuantos políticos. Están haciendo como Francia con Marruecos, El Confidencial: Escándalo Pegasus: Francia tampoco alza la voz (públicamente) con Marruecos

#32 Andrea, Barcelona, 20/04/2022 - 16:32

Quina por ens fas, Rufian!

#31 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 20/04/2022 - 16:10

Menys paraules i mes fets.