Publicitat
Política · 2 de Febrer de 2023. 10:09h.

ERC aparca la independència

Ernest Maragall admet que no hi ha data: "ningú va dir que la culminaríem en aquesta legislatura"

ERC aparca la independència

L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, en una entrevista a RTVE, ha assegurat que "ningú va dir que culminaríem la independència en aquesta legislatura".

Quan Gemma Nierga li ha recordat que “ho va dir Pere Aragonès”, Maragall ha matisat que “va dir que avançaríem en aquesta direcció i crec que estem avançant”. "No hi ha una data", ha deixat clar.El dirigent d'ERC, per altra banda, ha reivindicat que té "meravelles" com Elisenda Alamany a la llista electoral. També considera que Colau, Collboni, Trias i ell estan "al mateix paquet" a la línia de sortida.

"La novetat de Trias deixa de ser novetat cada setmana que passa", ha considerat. Tot i això ha deixat clar que està "en condicions" de pactar amb Colau, Collboni i Trias després de les eleccions, tot i considerar que el període de l'actual alcaldessa "ha acabat".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 LoisA, Tabarnia , 04/02/2023 - 10:56

Ha bajado el soufflé? O nunca subió?

#24 iñigo, castello, 03/02/2023 - 15:56

Que Ernest Maragall pueda ser alcalde de BCN es una broma macabra. Sería un insulto al legado de su hermano, que condujo a la ciudad a la modernidad. Si Coláu ha sido mala alcaldesa, este terminaría de hundir Barcelona. Seamos serios, por favor. Votantes barceloneses, sean serios.

#23 Very, V, 02/02/2023 - 22:50

Tiene una edad que alomejor no llega ni a las próximas navidades, imagina la independencia...

#22 Tirant, Barcelona, 02/02/2023 - 22:06

A més de traïdor al partit que li ho va donar tot (certament només perquè era “el germà”)... a més mentider.
Seria vergonyós, vomitiu, tenir-lo com alcalde.

#21 Alien, Saturn, 02/02/2023 - 21:46

Per què no tenen la decència de dir la veritat i admetre que tan els fot tot, que l´únic que interessa és seguir cobrant de la sopa boba de la política perquè és el sistema que tenen de viure la mar de bé sense treballar? Un dia seran indepes i l'altra franquistes i al següent comunistes. Es tracta exclusivament de seguir cobrant el mòmio.