Publicitat

La número dos per Barcelona, Laura Vilagrà assegura que "l'objectiu és ser més forts"

ERC ara frena

La número dos d'ERC a la llista per Barcelona, Laura Vilagrà, ha manifestat que l'independentisme ha de tenir més força i ha afirmat que "altres vies semblen més ràpides, però segurament serien vies mortes i de frustració, serien tornar a estampar-nos". Vilagrà, en una entrevista publicada aquest dissabte a El Punt Avui, ha defensat que l'independentisme ha de demostrar reiteradament "que som majoria" per partir d'una millor posició negociadora amb l'Estat i que "l'objectiu és ser més forts".

"Si demostrem reiteradament que som majoria, al final serem capaços de saltar el mur, no ens hi volem estavellar. I per saltar necessitem entendre molt bé en quin context català, estatal i europeu ens movem. Altres vies semblen més ràpides, però segurament serien vies mortes i de frustració, serien tornar a estampar-nos. A escala internacional se'ns està monitoritzant, i com més força tinguem amb més força encararem aquesta etapa" ha assenyalat en l'entrevista.

"De cara a negociar coses amb l'Estat, no és el mateix anar-hi quan s'han guanyat suports que quan se n'han perdut. A ERC hem vist que quan hem guanyat eleccions, espanyoles o municipals, tenim molta més força per negociar i capacitat d'incidir en l'agenda política, a l'Estat i en altres àmbits" ha apuntat Vilagrà. "L'objectiu és aquest, ser més forts, estar més preparats; hem après moltes coses i ara ja no ens tornarem a equivocar en el mateix" ha assenyalat.

Vilagrà també ha reclamat a JxCat "sortir de l'immobilisme en què sembla instal·lada" i ha considerat que la formació de Puigdemont "ha de plantejar propostes més àmplies". En aquest sentit, la republicana ha manifestat que "al final tots confluïm en la idea que el millor seria un referèndum".

La número dos d'ERC per Barcelona també ha destacat que "s'està veient que la proposta de JxCat no és clara, i que no té un programa electoral ben articulat, perquè un dia diu una cosa i un altre dia, una altra" i ha indicat que "això fa patir perquè despista l'electorat".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marcial, Santa Coloma, 06/02/2021 - 13:14

Ahora acelera, ahora frena. Así diez años. El paseo lo han convertido en una odisea. Cuántas veces han dicho lo de crecer, ampliar las bases. Millones, hasta el hastío. Precaución, amigo conductor, la senda es peligrosa y te espera tu madre, o esposa. Acuérdate de tus niños, que te dicen con cariño: No corras mucho papá.

#2 Vigatano, Vic, 06/02/2021 - 11:27

El Pedo aun no se ha recuperado de la castaña

#1 Ojotuerto, Calafell.TAB, 06/02/2021 - 11:22

Con la movilidad reducida , se reduce lo de votar dos veces., Que en Tarragona se ha notado en las últimas Elecciones municipales, como si toda Tractoria hubiera votado para poseer las capitales de Tabarnia. Interesante. Igual en las autonómicas el flujo tradicional era del citurón al interior. curioso ver los desplazamientos en estas elecciones