Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2017. 10:30h.

ERC assegura que l'Estat volia "morts al carrer"

Marta Rovira afirma que l'Exèrcit venia amb "armes de foc"

ERC assegura que l'Estat volia "morts al carrer"

La secretaria general d'ERC, Marta Rovira, en una entrevista a El món a RAC1, ha al·legat que "el que el Govern no estava disposat a fer era assumir un escenari de violència extrema amb morts al carrer que es va posar d’una manera molt contundent sobre la taula. Ens deien que hi hauria sang, que no serien pilotes de goma com l’1 d’octubre, que la cosa seria contundent”.

“Això de la violència ens va arribar de moltes fonts diferents, contrastades i fiables. Se’ns informava que estaven entrant armes a Catalunya i que l’exèrcit estava venint”, ha assegurat. També ha afirmat que "el govern espanyol amenaçava amb bales de foc i no bales de goma contra la població".

Rovira, a qui Junqueras postula com a propera presidenta de la Generalitat, ha indicat que “això és el que els consellers i el vicepresident ens van dir que expliquéssim”. “En el seu moment jo ja vaig dir que s’havia d’explicar des del primer dia. En els debats parlamentaris també s’havia exposat i el mateix president Puigdemont va parlar de violència extrema”, ha dit.

“El govern espanyol ens feia arribar per múltiples vies que si continuàvem per aquest camí es pot arribar a escenaris de violència extrema. Ara no diré qui ens ho deia. Ho podríem dir en algun moment”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

134 Comentaris

Publicitat
#96 un musclu, Bcn, 18/11/2017 - 10:41

A que espera la fiscalia per actuar d ofici per incitacio al odi?

#95 Ram, Terrassa , 18/11/2017 - 09:49

Acusaciones muy graves, pero gratuitas y mentirosas que la parroquia abducida de la Sra. Rovira seguramente se creerá, pero sólo su parroquia y sus parroquianos, porque la gente normal es imposible que se lo puedan creer.

#94 CMR, BCN, 18/11/2017 - 01:36

Creo que esta chorrada de la Marta Rovira era para consumo interno, pero se les ha ido de las manos: está en todas las portadas nacionales y hasta Rajoy le ha respondido.

#93 Grauero, Gurugu, 17/11/2017 - 22:35

Marta Rovira afirma que el Ejército venía con "armas de fuego"

La PN y la GC, al igual que los mossos llevan armas de fuego y que yo sepa no han matado a ninguna persona durante esta crisis en la CCAA catalana.

#92 catalanoide, bcn, 17/11/2017 - 21:46

Y qué ganaba al estado con eso?...Probablemente sea justo al revés. Los indepes querían violencia del estado para dar eco internacional y buscar algún apoyo. Marteta, el teu és plorar.