Publicitat
Política · 6 de Gener de 2019. 13:58h.

ERC augura més independentistes amb una sentència condemnatòria

Sergi Sabrià creu que serviria perquè molta gent “obri es ulls”

ERC augura més independentistes amb una sentència condemnatòria

Sergi Sabrià

El portaveu d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha vaticinat que una sentència condemnatòria als polítics independentistes empresonats podria fer que molta gent “obri els ulls” quan “vegi que homes justos, homes bons i homes honestos passaran més temps a la presó”.

“Que hi hagi molta gent que pot ser que encara no vegi la república com a solució, que -la sentència- sigui la manera que els obri els ulls”, ha argumentat el dirigent republicà en una entrevista a Europa Press.

Sabrià ha afirmat que una sentència diferent a l'absolució provocarà “grans mobilitzacions” i suposarà “una data clau en el futur” de Catalunya, similar al de la sentència de l'Estatut o de l'1-O. “La gent tindrà la necessitat i la voluntat de sortir al carrer una altra vegada i mostrar, d'una banda, el seu rebuig i, per l'altra, la seva voluntat de llibertat”, ha afirmat.

El portaveu parlamentari d'ERC també ha avisat que des de la Generalitat “no ens podem quedar impassibles” i s'hauran de prendre “decisions polítiques” si el Tribunal Suprem condemna els polítics presos. Encara que no ha explicitat quines serien aquestes decisions, ha assegurat que “les converses avancen bé” per teixir una estratègia conjunta.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#39 Sergi , Barcelona, 07/01/2019 - 17:04

Otro mantra, esta gente son una fabrica de crear mantras. Este debe ser del calibre del mantra de que el 80% de los catalanes quiere un referendum, luego resulta que ya han hecho dos y solo ha ido a votar un 27%, los dos millones de siempre.

#38 pepe, andorra, 07/01/2019 - 15:19

por mucho q lo intentes, sergi, Eugenio seguira siendo mejor contando chistes, de momento lo unico q estais consiguiendo, y eso esta empiricamente demostrado, es darle muchos mas votos a VOX con vuestros chistecitos.

#37 El Sifoner, Castelló, 07/01/2019 - 10:49

(..ERC augura más independentistas con una sentencia condenatoria..) Si yo fuese ud, estaría contento, pues si con ello ampliamos la base social, es cuestión de esperar, ¿no? y si esta llegara también al de waterloo, ya seria la os.ia.
Al final resultara que uds, serán los que mas desean la condenatoria, al parecer serán los mas beneficiados.

#36 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Mai, enlloc, 07/01/2019 - 10:47

A ver repito; que parece que esta mañana he madrugado demasiado...

"ERC augura més independentistes amb una sentència condemnatòria"

Ni de coña Sabrià, no te enteras, cambia de rollo que lo de "la fabrica de hacer independentistas" ya no cuela. Lo que si hay es gente tirándose en marcha de este tren amarillo conducido por orates...

#35 Rosalia, Barcelona, 07/01/2019 - 09:55

Ja te raó, el molt bandarra, que quan els incauts que ten els ulls tancats per evitar veure la destrossa que han fet els fugitius, els engargolats i els torrats de torn, s'han carregat el prestigi del pais i profanat l'obra de quaranta anys d'armonia doncs quan obrin els ulls i vegin les condemnes severes bridaràn amb goig per cel.lebrar-ho.