Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2020. 20:25h.

ERC burxa en la corrupció de CDC

L'Ajuntament de Sant Cugat es presenta com a acusació particular en el cas del 3%

ERC burxa en la corrupció de CDC

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès es presentarà com a acusació particular en el judici del cas del 3%, relacionat amb presumptes comissions pagades per constructores a CDC a canvi de concessions d'obra pública. La decisió del consistori s'ha pres després de saber-se que una de les empreses implicades, Teyco, va construir una promoció d'habitatge protegit a Sant Cugat.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla (ERC) ha manifestat que "estem cansats i tristos de veure el nom de Sant Cugat lligat a casos de presumpta corrupció i mala praxis". "En aquesta interlocutòria queda patent que, de ser certs els fets, l'Ajuntament té la condició de perjudicat, com per exemple en el cas de la construcció d'un edifici de promoció municipal a la plaça dels Rabassaires" lamenta.

"No oblidem que portem un any entregant periòdicament documentació a la Fiscalia. Després de la sentència del Cas Palau, que condemna Convergència per corrupció i en què es conclou que la ciutadania de Sant Cugat va pagar per adjudicacions i obres un sobrecost que es va embutxacar aquest partit polític, és el moment de fer alguna cosa. Crec que la manera més honesta i contundent de defensar els interessos de la ciutat i la seva gent és que la nostra institució comparegui en aquest procediment judicial" ha manifestat l'alcaldessa a través d'un comunicat.

El jutge de l'Audiència Nacional, José de la Mata, va proposar aquest dijous jutjar els exgerents de Convergència Democràtica Germà Gordó, Daniel Osácar i Andreu Viloca així com l'exresponsable jurídic del partit Francesc Xavier Sánchez Vera juntament amb 28 persones físiques més i 16 jurídiques per organització criminal, frau, suborn, tràfic d'influències i blanqueig de capitals en l'anomenat cas del 3%.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Gerard de sarria, SARRIA, 02/08/2020 - 11:14

Fantàstic netejar el pus a Catalunya. Després vindran els mitjans de comunicació i les seves subvencions servils. Ben aviat.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/08/2020 - 13:56

Aquesta es la oportunista ERC que va fer mans i manigues per silenciar a Montserrat Gassull, regidora d´ERC a Torrdembarra, quan va intentrar denunciar els casos de corrupcio dels seus compinches colpistes del sindicat del crim convergent a aquell ajuntament, que malauradament no van poder aturar i que ara els fara pasar un cop mes pel calvari judi

#4 OtgerCataló, BCN, 01/08/2020 - 13:51

Dos consellers actuals igual han d'explicar quelcom sobre tot això. Tenien competències en aquests assumptes a l'Ajuntament de San Cucufate en el temps dels fets.

#3 Francisco, Rubi, 01/08/2020 - 11:41

Sant Cugat ,quien te ha visto,quien te ve!!!.
Dejo de ser mi pueblo cuando el PSC permitió el acabar los túneles de vallvidriera.Progreso se decía.
Acabo todo en corruptela .

#2 Maresmenc, Maraesme, 01/08/2020 - 07:37

Suposadament en aquest ajuntament deu haver força material, no??
Suposadament, construccions i instal·lacions Soler, suposadament les esconbreries amb Valoriza, suposadament... Això, que deu haver força material