Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2021. 12:11h.

ERC carrega contra Junts

Marta Vilalta acusa els socis de govern de "debilitar" la mesa de diàleg

ERC carrega contra Junts

La secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha acusat Junts de "debilitar la part catalana" de la taula de diàleg entre el govern de Pedro Sánchez i la Generalitat, en una entrevista a Europa Press.

La taula de diàleg continua provocant retrets entre les dues formacions independentistes al capdavant de la Generalitat. Junts ja ha mostrat en diverses ocasions la poca confiança dipositada en les reunions entre el govern català i el govern espanyol.

"Carregar-se un instrument que ens pot ser útil pel camí a la independència, per no sabem quins motius, creiem que no ens fa un favor al projecte independentista", ha manifestat la secretària general adjunta i portaveu d'ERC.

Vilalta considera que el posicionament dels seus socis al Govern fan malbé una de les "eines per desencallar el conflicte català". A més, pensa que "li fan un regal al PSOE, perquè deixen de pressionar-lo".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 12/08/2021 - 20:37

Es la oportunidad para presentarse doscientos con la faja, esperdenyas, la barretina y la forca. Pedro se caga encima y Iceta huye botando como una pelota. Pero no, les da vergüenza ponerse el traje regional.

#1 No quiero ofender, Murcia, 12/08/2021 - 15:27

Pero para mi que las dos "martas" de ERC me parecen algo limitadas intelectualmente se entiende, máxime si las comparamos con esos dos prodigios de la mal dad que se llaman Laura y Elisenda...., con esa cara de listas y resabiadas