Publicitat
Política · 11 d'Octubre de 2022. 19:13h.

ERC cessa un periodista de TV3

Jordi Eroles amb prou feines ha estat sis mesos al càrrec

ERC cessa un periodista de TV3

El periodista de TV3 Jordi Eroles ha deixat de ser el responsable de l'oficina de comunicació del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert després de la reestructuració del Govern duta a terme per Pere Aragonès arran de la sortida de Junts per Catalunya. Eroles, que només ha estat sis mesos en el càrrec, ha dit a Twitter que "un cop acabada aquesta etapa, més curta del que pensava, estic tranquil, trist, satisfet i emprenyat".

Eroles es mostra "tranquil perquè sabia que podia passar i perquè puc tornar on sempre he volgut ser, a casa, a TV3", "trist perquè ha estat massa curt i ara començava a gaudir un cop passada l'adaptació, i perquè m'acomiado d'un equip humà extraordinari, "satisfet pels objectius assolits" i "emprenyat per com està tot plegat".

També ha destacat la "feina immensa" en "aquests 6 mesos d'autèntic vertigen, d'una intensitat extraordinària, amb l'equip fantàstic que he tingut l'honor d'encapçalar a Comunicació hem assolit l'objectiu: donar visibilitat mediàtica i explicar la feinada del Departament". "Un Departament d'Exteriors que s'ha convertit en una autèntica estructura d'Estat", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Resistencia , Flors i violes , 12/10/2022 - 18:31

Conclusión :
Tranquilo porque voy a seguir cobrando.
Triste porque no voy a seguir viajando y comiendo por el morro.
Satisfecho por lo afanado, digo ahorrado.
Cabreado porque podía haber durado más.

Todo lo demás, palabrería.

#12 Conxita de Riudecols, Riudecols, 12/10/2022 - 10:16

Aquest no és el friki que corría disfressat d'estelada amb potes? Vaja, se li ha acabat el sortir del poble i veure món a costa de l'erari públic, pobret.

#11 nyerro, L'Escala, 12/10/2022 - 08:48

Home, si el teu objectiu era viatjar a costa dels nostres impostos, si que pots dir que has assolit els teus objectius, si.....

#10 Senen, Tarragona, 12/10/2022 - 07:47

Si Jordi, si... has construido una auténtica estructura d'Estat...els catalans som collonuts.
La misma estructura d'Estat que te acaba de dar una patada en el trasero y te envia a casa sin trabajo.
Venga, a mendigarle un curro a Antic o a Partal. Que en eso ha terminado tu carrera.
Visca Catalunya i visca el Barsa, collons!

#9 Joan, BCN, 12/10/2022 - 04:39

Esperem que sigui el pròleg de destitucions de suposats periodistes amb filiació política de qualsevol mena. Aquest anava de superman indepe, no?