Publicitat

Presenta la campanya '2014 Decidim Llibertat'

ERC colla CiU

Lluís Salvadó, durant la presentació de la campanya

Esquerra ha presentat la campanya 2014 Decidim Llibertat, que busca conscienciar la ciutadania catalana sobre els avantatges d'un estat propi.

El secretari general adjunt de la formació sobiranista, Lluís Salvadó, ha dit que aquesta promoció "es desenvoluparà des d'ara fins a la consulta sobre la independència".

La campanya estarà dividida en tres fases. A la primera s'explicarà "la situació econòmica del país i el full de ruta cap a la independència". Posteriorment, es crearà la Conferència Nacional per la República Catalana, i en darrer terme, la campanya se centrarà en reclamar el durant el procés de la mateixa consulta.

"Els dos objectius de la campanya són, d'una banda, transmetre a la ciutadania la insostenible situació d'ofec econòmic que pateix la societat catalana, provocada per l'actitud del Govern espanyol, que continua perpetuant l'espoli fiscal i els incompliments amb Catalunya, i que imposa un sostre de dèficit inassumible i injust, i de l'altra, reivindicar la necessitat d'accelerar el procés cap a la independència i explicar les passes que s'estan duent a terme en aquest sentit", ha indicat Salvadó.

Des d'Esquerra es contemplen tres escenaris possibles per aconseguir la independència, que són: "Una consulta en el marc de la legalitat espanyola, una consulta en el marc de la legalitat catalana i la tutela internacional, i eleccions plebiscitàries i/o declaració d'independència".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 13/04/2013 - 19:42

Ahora los devotos nacionalistas identitarios conmemoran la derrota de los austracistas en 1714. En los siglos venideros podrán conmemorar también el fiasco de los separatistas en 2014. El victimismo contra l`Estat continuará mientras haya devotos que vivan de l`esperit nacional y sus pesebres.

#3 EXPLICA-HO, Independència, 12/04/2013 - 23:34

l?Estat espanyol ens pren 17.000 milions d?euros cada any que no ens torna de cap manera. Amb una quarta part de l?espoli fiscal no hi hauria cap retallada. I de la part que suposadament sí que ens torna l?Estat espanyol, ens deuen 8.000 milions. Amb la meitat no hi hauria cap retallada.

#2 roser, barcelona, 12/04/2013 - 21:50

Cuando algunas marchan a madrid es xq madrid , pone los impuestos de cat y otras ccaa mas alto siendo independientes serian el impuesto justo, y ya no se irian. Es mas volverian

#1 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 21:09

La diáspora continúa: Dia traslada la sede fiscal de Schlecker de Cataluña a Madrid
La cadena de supermercados ubica el nuevo domicilio social de la cadena de droguerías, que acaba de adquirir, en la localidad madrileña de Las Rozas.
N.B.ERC:AIXÓ ÉS QUE OFERIU?

#1.1 BEJOTA, BCN, 12/04/2013 - 21:11

AUSONIA ,COCA-COLA ,KILUVA;LAS QUE NO VIENEN(EUROVEGAS);LAS INVERSIONES BLOQUEADAS COMO EN LA QUIMICA DE TARRAGONA...
ERC:OS HAVEU BEGUT L'ENTENIMENT.

#1.2 fartet, BCN, 12/04/2013 - 22:52

doncs que fas que no t'en vas cap a Madrid? ets ruc?

#1.3 Jordi de Sants, Bcn, 13/04/2013 - 01:26

Si,si. Ara renunciarem a ser independents perque la Coca-Cola (que ja ho tenia previst) se'n va. Per cert els de la cadena DIA són els que van portar a judici al nen de "l'exercit del fenix" que els demanava etiquetar en Català oi? Es que si no marxen, els fotem fora per malnascuts

#1.4 Francesc, Terrassa, 13/04/2013 - 09:36

Doncs molt bé, Bejota, trasllada't tu també a Madrid. Aquí volem gent sana i que no ens tingui odi als naturals d'aquesta terra.