Publicitat
Política · 16 de Maig de 2022. 13:23h.

ERC, contra la llibertat d'horari

“No dibuixa un model de ciutat sostenible”

ERC, contra la llibertat d'horari

La regidora d’ERC, Elisenda Alamany, ha advertit que “l’ampliació d’horaris comercials no dibuixa un model de ciutat sostenible ni cap horitzó de futur per a Barcelona”.

Alamany ha carregat contra la mesura que es va començar a implantar ahir i que per la republicana és "antiquada”. Alamany considera “poc probable que creï llocs de feina, no farà avançar en drets laborals als treballadors del tèxtil i no deixarà descansar els veïns i veïnes”.

“Si fos una mesura progressista els beneficis recaurien sobre veïnat, comerciants i treballadors, i si no és així la pregunta és qui guanya amb aquesta ampliació”, ha continuat l’edil.

“Del PSC ens ho esperàvem, però no hem sentit massa la posició de Barcelona en Comú”, ha afirmat Alamany, que també ha jutjat com a “contradictòria” aquesta ampliació d’horaris mentre regidors com Jordi Rabassa critiquen la “massificació” del centre de la ciutat, o mentre el govern municipal fa bandera de les polítiques del temps.

“El 70% de treballadores d’aquest sector son dones, i per tant la mesura impacta directament en la conciliació”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 pepe, andorra, 17/05/2022 - 11:32

una muestra mas de como la regulación estatal impide al mercado adaptarse, dar trabajo y generar riqueza. La cuestión es saber hasta cuando durara todo esto y si lo taparan con una guerra, como siempre hacen los señores feudales cuando llegan al limite del saqueo. ¿Pq no dejan libertad total como en Madrid? ¿Q es una ciudad sostenible? Expliquelo

#13 EduardR, BCN, 16/05/2022 - 17:16

Me da que esta mujer no se acuerda lo que es trabajar en el sector privado..... sino hay actividad econonómica no se puede pagar la pasta gansa que cobra. Vivimos del turismo pq es el modelo económico que nuestros políticos nos están dando.. Ha cerrado Nissan y no ha pasado nada.. pues en algo tendrá que trabajar el populacho, no?

#12 joan, manresa, 16/05/2022 - 16:47

tin.)pensat be lo que a dit...?. Naltros creiem que no...,el 70% son dones..??. Quanta regla..,i quanta baixa..,malament u tenen en el mercat laboral..su pensaran dugués vegades abans de contractar a una dona..,clar que axó a Vosté li importa poc..,lo important es contentar la seva claca..,som la únics del mon en llibertat d'horaris..???PENSII !!

#11 joan, manresa, 16/05/2022 - 16:41

" Can Mingo "..,tencant ya la seva paradeta...,a Moro-L'andina..---Qui no te feina el gat pentina...!!!Quanta ment pensant amb nom d'un populisme barat i capgirant els seus propòsits amb satisfacció dels seus pocs seguidors ..,afamats de veure desbarrades a tort ia dret i pensant en una revolució d'estomacs agraïts...., Sra. Elisenda.., a (cont

#10 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 16/05/2022 - 16:35

Algún día aprenderán lo que es la palabra Libertad?