Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2019. 17:35h.

ERC, cornuts i pagar el beure

Comín no renuncia a l’escó de diputat que va guanyar amb Esquerra

ERC, cornuts i pagar el beure

El número dos de Junts per Catalunya a les europees, Toni Comín, explica en una entrevista a El Punt Avui que no renuncia a l’acta de diputat amb ERC i ho justifica perquè “jo soc un independent que està a disposició dels dos grups: del president Puigdemont i d’ERC”.

“Per tant, puc fer el que em demani l’un i l’altre. El president m’ha demanat anar a la seva llista i hauria estat molt incoherent dir-li que no. I ERC em va demanar ser diputat a la seva i hauria estat incoherent dir-li que no”, indica.

Al Parlament faré el que em demani ERC, estic a la seva disposició. El meu pas d’anar a la llista del president Puigdemont no em separa d’ERC; per a mi no significa que deixi ERC ni que me n’allunyi. Em sento exactament igual de proper a ERC que abans de participar en aquesta llista, i faré el que em demanin”, assegura.

“Espero ser eurodiputat i, per tant, agafar l’acta i exercir com a tal, perquè té tot el sentit del món que estiguem en un parlament on puguem ser-hi presencialment. He reivindicat la meva condició de diputat al Parlament de Catalunya, però si puc fer d’eurodiputat, políticament serà sempre més prioritari. És una decisió que, si tot va com desitjo, no caldrà prendre”, conclou.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Joan Carles, Barcelona, 16/04/2019 - 15:39

Si tu t'envoltes de xoriços....

#14 ivan, el vallès, 15/04/2019 - 13:19

Tanto este como el fachín acabarán presentándose por vox en unos años si creen que eso les permitirá seguir viviendo del cuento

#13 Josep, Lleida, 15/04/2019 - 09:56

Algo deu tenir que tants partits l'han volgut.
No se veure el que, pero........
Igual sap alguna cosa.

#12 ferran, rugby, 15/04/2019 - 09:24

“no es nada personal,son solo negocios”

(michael corleone,”el padrino 2”)

#11 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 15/04/2019 - 08:16

No se si habrá otro tan vividor como este de la política,habría que buscarlo detenidamente por toda España pero dudo encontrarlo.