Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2022. 21:04h.

ERC creu que Borràs s'ha "begut l'enteniment"

Per comparar el seu cas amb el de Jové i Salvadó

ERC creu que Borràs s'ha "begut l'enteniment"

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha considerat que la presidenta del Parlament, Laura Borràs, s'ha "begut l'enteniment" després que aquesta suggerís a la mesa del Parlament l'aplicació del procediment de suspensió per als diputats Lluís Salvadó i Josep Maria Jové després de la seva obertura de judici oral.

"Si Junts defensa que l'1-O és corrupció, ho haurà d'explicar molt bé. Que algú estigui insinuant que haver fet l'1-O és un exercici de malversació, qui ho estigui defensant, s'haurà begut l'enteniment", ha afegit Vilalta.

"No estem davant d'un cas de corrupció, estem davant d'unes persones perseguides per fer l'1-O", ha remarcat. EL TSJC va dictar l'obertura de judici oral contra Jové i Salvadó acusats  de desobediència, prevaricació, malversació i revelació de secrets pels preparatius del referèndum.

Laura Borràs va augurar que s'activaria l'article 25.4 del reglament, el mateix va suspendre-la a ella pel seu cas dels contractes a la Institució de les Lletres Catalanes.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ateo, Tarragona (Tabarnia), 22/11/2022 - 10:45

¿Que ha perdido la cabeza? Lo que ha perdido Borràs es la vergüenza.

#2 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 22/11/2022 - 06:47

Sea como fuere, aunque la luz sea cara, se ha puesto en marcha por más frío que haga, el vnetilador.

#1 Marc de Vich, Vich, 21/11/2022 - 21:20

Es que no es solo ella, sois todos los que habéis perdido la cabeza, que os creéis en pleno siglo XXI vivir en una ínsula de Barataria, de la cual solo podéis formar parte vosotros y no tenéis un p.to Sancho que os ponga orden, no solo en la cabeza, si no en la pasta que os gastáis en vuestras fiestas y delirios, que ya va siendo hora que se sepa.