Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2011. 20:02h.

ERC creu que Duran no ha defensat l'etiquetatge en català

Anna Simó diu que no ho va fer amb força al Congrés dels Diputats

ERC creu que Duran no ha defensat l'etiquetatge en català

Duran, al Congrés

La portaveu d'Esquerra al Parlament, Anna Simó, ha culpat Josep Antoni Duran i Lleida de no defensar prou l'etiquetatge en català. Preguntada per la possible prohibició de la Unió Europea a l'etiquetatge només amb català, la diputada ha explicat que "m'agradaria recordar que va ser ERC la que va presentar, entre les 50 esmenes que vàrem presentar a l'avantprojecte d'Estatut al Parlament, el dret dels consumidors i usuaris a rebre els productes etiquetats en català a Catalunya". 

"Això després, per pressions dels sectors productius i de la persona que va considerar que havia de liderar el lobby dels sectors productius al Congrés dels Diputats va saltar com a dret i va passar a ser principi rector", ha afegit Simó, abans de dir que "aquesta persona forma part d'una coalició que es diu Convergència i Unió, per tant ja veurem quina és la fortalesa amb la que es defensa aquesta qüestió, que en el seu moment no es va defensar amb tota la fortalesa". Posteriorment ha confirmat que es referia a Duran.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Bacus, Sort, 07/07/2011 - 09:30

Els d'ERC a part de ser antimonàrquics i anar a les celebracions a la Zarzuela, entre d'altres contrasentits (tot sigui per mantenir la cadira) son uns hipócrites, per altre banda Duran no pot defensar amb vehemència l'etiquetatge en català ja que es podria quedar sense suite.

#1 Pere, Pirineu, 06/07/2011 - 17:56

Aquest personatge sibilí, sinistre i fosc es un quintacolumnista espanyol . No podem esperar res d´un paio que fot mes anys que Franco que viu a les costelles dsel poble català, i sempre traint-lo