Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2015. 12:50h.

ERC creu que el Grup Godó vol “fomentar” el xoc Trias-Colau

Per “aconseguir el vot útil a CiU”

ERC creu que el Grup Godó vol “fomentar” el xoc Trias-Colau

Bosch, amb Junqueras, en una imatge d'arxiu

Esquerra considera que el Grup Godó ha fet “una enquesta a mida de CiU”, en referència al sondeig publicat aquest diumenge a La Vanguardia, segons el qual hi hauria gairebé un empat entre Xavier Trias i Ada Colau en les properes eleccions municipals.

També creuen, segons l’argumentari que ha distribuït el partit després de l’enquesta, que el grup de comunicació “està interessat en fomentar el xoc Trias-Colau, per deixar ERC al marge”. A Trias i a Colau -diuen- “això ja els va bé”. I és que “amb l'estratègia ‘que ve el llop’ es vol aconseguir el vot útil cap a CiU, és una enquesta feta a mida”.

És per això que diuen que l’enquesta publicada avui “no és fiable” perquè “no és transparent”. “No fa pública la intenció de vot real, només mostra una estimació (la cuina). No podem saber quina ha estat la resposta real dels enquestats”, argumenten.

També lamenten que l’enquesta “situa ERC com a cinquena força, però curiosament... Alfred Bosch és el tercer preferit com alcalde de Barcelona”. “Alfred Bosch és el tercer més ben valorat, gairebé segon (empatat amb Trias)” o “en les dues opcions preferides de govern hi apareix ERC”.

A més, afirmen que “amb un 35% de sentiment només català a BCN (és moltíssim), no s'entén que Esquerra sigui cinquena força. Fins i tot en aquest sondeig, ERC dobla els seus resultats”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 Carlos Gomez, Bcn, 23/02/2015 - 14:22

Cony.
Que presentin a la Rita Barbera i el seu caloret escoces per fer mes Paissos Catalans, al menys riurem i la revetlla seria mes nostrada.
I tambe a la bruixa Adelina, per allo de la externalitzacio del Proces com andorrana que es la dona i perque no,al Gegant del Pi.
La canalla ho agrairia molt

#18 Manel , Barcelona , 22/02/2015 - 22:32

Té raó ERC. Aquesta enquesta no cola. No publiquen ni el vot directe.

#17 Rupe, Perejil, 22/02/2015 - 20:37

¡Qué rabia!
CiU ERC superan de calle C's PP
Barcelona no reacciona

#16 Carlos Gomez, Bcn, 22/02/2015 - 20:37

Estos ingenuos de himnos,banderas y delirios sobrevenidos no saben con quien se han encamado.
Una tras otra, los delincuentes de Corcega evidenciandoles sus carencias estrategicas hasta ridiculizarlos.
Pretenden laminarlos y quedarse como unicos dueños de la finca.
Llevan 35 años.
Nanus. Apreneu.

#15 Joan , Bcn, 22/02/2015 - 20:17

Bosch, premi Sherlock Holmes 2015.