Política · 8 de Maig de 2019. 12:37h.

ERC creu que la justícia vol "arruïnar la vida" als 30 processats de la Generalitat

Gerard Gómez del Moral diu que els hi demanen "cinc milions d'euros com a venjança"

ERC creu que la justícia vol "arruïnar la vida" als 30 processats de la Generalitat

El diputat d'Esquerra, Gerard Gómez del Moral, ha assegurat que el jutjat número 13 de Barcelona vol "arruïnar la vida" als 30 processats de la Generalitat. Així ho ha manifestat al ple del Parlament durant la sessió de control al president de la Generalitat, Quim Torra.

Gómez del Moral, que deixarà el Parlament perquè ha estat escollit al Congrés, ha dit que "la repressió per part de l'Estat continua" i, en aquest sentit, ha afegit que "ara el jutjat 13 demana cinc milions d'euros a 30 persones que han estat processades".

El diputat republicà ha lamentat que els hi demanen "cinc milions d'euros com a venjança". "Els volen arruïnar la vida, que els hi volen embargar els pisos, els seus béns i immobles", ha denunciat alhora que ha dit que "la resposta ha de ser omplir les urnes i la caixa de solidaritat".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Cata...queee, Montcada i Reixac, 09/05/2019 - 14:03

Tienes apellido de ciclista de Cabra....no das la talla gorrión...

#16 Finsescoions, Blanes, 08/05/2019 - 20:29

Vosaltres esteu delmant el país
En el millor dels casos paràsits
Tenim una administració sobredimensionada, nepotica, ineficient i sovint, massa sovint , korrupte
Veure un polític assegut davant el jutge es l'equivalent democràtic d'estirar la cadena del water (lo)

#15 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 08/05/2019 - 19:19

La vida se la habéis arruinado vosotros a los que han muerto en las listas de espera de la sanidad miserable que nos habéis dejado, a los trabajadores de las empresas que han huido de vuestra locura, a quienes tenemos que convivir con los talibanes del secesionismo que habéis creado con vuestro modelo educativo y de propaganda,...

#14 Vlac, Barcelona, 08/05/2019 - 17:02

Nadie quiere arruinar la vida de nadie gratuitamente. Lo que ocurre que estos 30 procesados son los responsables de la chapuza más grande realizada en el siglo XXI , reconocida en el mundo mundial. Es normal que respondan ante la Justicia...

#13 Santi, Barcelona, 08/05/2019 - 17:01

Encara els ha sortit barato perque si comptabilitzem els diners que han malversat en subvencions a organitzacions sectàries i fanatiques, amb salaris milionaris a amiguets i militants sense cap coneixement, als milions que han destinat a les embaixades per col.locar parents...Han de pagar fins l'ultim centim pel mal que han fet al pais.