Publicitat
Política · 25 de Desembre de 2008. 21:54h.

ERC, "crítica" però "respectuosa" amb el missatge reial

Per a Puigcercós, la Constitució "frena les aspiracions nacionals de Catalunya, Galícia o Euskadi"

ERC, "crítica" però "respectuosa" amb el missatge reial

Joan Puigcercós

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat que "es troba a faltar una reflexió crítica sobre la Constitució" en el discurs de nadal del Rei, encara que ha pres precaucions, avisant que la seva visió sobre el missatge és "crítica però respectuosa". Puigcercós ha assegurat que la Constitució, després de 30 anys, s'ha quedat "obsoleta", i ha lamentat que "limiti l'existència de països com Catalunya".

Ha afegit que "sovint s'esgrimeix la Constitució per part dels grans partits com a instrument per frenar les aspiracions nacionals de Catalunya, Galícia o Euskadi", i ha lamentat que "no hi hagi en aquests discursos un reconeixement als excessos del Govern espanyol i del centralisme".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Alcampelló, Barcelona, 26/12/2008 - 22:55

Está claro.Defender la Constitución es oponerse a los nacionalismos identitarios que pretenden balcanizar el Estado español.La pérdida de la ciudadanía española perjudicaría a muchas personas.Para defender ese derecho nació el movimiento de Ciutadans.

#7 Miquel, Sant Cugat del Vallès, 26/12/2008 - 12:37

Els comentaris "políticament correctes" ho empastifen tot. S'ha de ser crític i dir les coses pel seu nom. La pregunta es si en un discurs de Franco també serien crítics i "respectuosos"? El respecte s'ha de merèixer, i no respectar perquè si.

#6 dani, reus, 26/12/2008 - 11:19

Molt bè la gent d'ERC, tal com pertoca als bons BOTIFLES.
Va comneçar el Tarradelles dels collons ha portar la vergonya a ERC i vosaltres, els d'ara, heu seguit fil per randa.

#5 Pau, Bcn, 26/12/2008 - 08:37

El unico limite que tiene catalunya es la panda de pueblerinos con una mano delante y la otra detraas que la rige y gobierna desde hace tiempo.

#4 Carlos, Barcelona, 26/12/2008 - 07:02

Bernat, abans de criticar cal saber escriure. "Demés" és un barbarisme del castellà, en català es diu "els altres". Aquests nacionalistes que no coneixen ni la seva llengua...