Publicitat
Política · 27 de Gener de 2020. 15:28h.

ERC deixa sol Torra

Ni aplaudeix ni s'aixeca

Els diputats d'Esquerra Republicana no han aplaudit aquest dilluns la intervenció del president de la Generalitat Quim Torra en la sessió inicial del debat al Parlament.

Els republicans tampoc s'han posat dempeus com sí que han fet els diputats de JxCat, que han ovacionat Torra després del seu discurs amb un llarg aplaudiment com a mostra de suport després que el Tribunal Suprem hagi avalat la suspensió com a diputat de Torra decretada per la Junta Electoral Central.

Alguns dels companys de Govern de Torra del grup d'ERC, com el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha evitat mirar Torra i s'ha mostrat seriós durant l'aplaudiment que han dedicat els diputats de JxCat a Torra

Quim Torra, en la seva intervenció, ha apuntat que "en una democràcia, no hi pot haver res per damunt de la voluntat de la ciutadania" i ha afirmat que "quan les institucions no defensen la voluntat popular, aquestes es degraden i perden el respecte de la ciutadania". "El passat 4 de gener el Parlament va votar ratificar-me com a diputat i president" ha defensat Torra.

El diputats d'ERC no aplaudeixen Torra
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Mcedes, Lleida, 27/01/2020 - 18:17

Mare meva que espectacle més patètic. Los palmeros a ritme de rumba.

#8 Joan, Tarragona, 27/01/2020 - 17:59

Au Torra, no enmerdis mes el pati i si et queda un mínim de dignitat plega d’una vegada i torna a vendra assegurances a la whintertur. Ja has fotut prou de mal a Catalunya.

#7 botifler1914, Waterpus, 27/01/2020 - 17:34

Buen rollito no tienen...

#6 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 27/01/2020 - 17:33

Malgrat tot...Hossanna! Hossanna! Hossanna en el cel!

#5 El Sifoner, Castelló, 27/01/2020 - 17:09

(.."en una democracia, no puede haber nada por encima de la voluntad de la ciudadanía"..) LA LEY DEMOCRATICA, esta debe de respetarse y cumplirse siempre. Pues ha sido la voluntad popular quien la ha creado justamente para fijar los limites. Si la voluntad popular no esta de acuerdo con esa ley, en la propia ley se establecerá como cambiarla