Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2016. 14:58h.

ERC deixa sola la consellera Bassa

“Cap sistema social pot ser incompatible amb la democràcia”

ERC deixa sola la consellera Bassa

Sergi Sabrià, durant la roda de premsa

El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, ha desautoritzat la consellera Dolors Bassa després que elogiés les "bonances" de la revolució cubana a través del seu Twitter. L’estirada d’orelles d’Esquerra ha arribat després que Bassa hagi matisat les seves paraules en declaracions a RAC1.

Sabrià ha manifestat que “a Esquerra defensem les llibertats i els valors republicans, i la Cuba d'avui queda molt lluny d'aquests valors”; i per bé que des d'ERC entenen que la consellera parlava del sistema social consideren que “cap sistema social pot ser incompatible amb la democràcia”.

La coordinadora general del PDECAT, Marta Pascal, per la seva banda, ha manifestat que “és innacceptable que hi hagi posicionaments còmplices a aquest règim" i ha remarcat que “no ens trobaran commemorant la mort de Castro”. ”Som demòcrates i reiterem que no ens emmirallem amb cap dictadura ni de dretes ni d'esquerres”, ha conclòs.

pedecat.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Gregari, VNG, 29/11/2016 - 19:34

Cada vegada soc més monàrquic, tenir per cap d'estat una persona que tota la vida es prepara per això, nomes pot comparar amb un Aznar, Zapatero, Trump, Sarkozy etc ni de lluny. Y menys els que tenim a ERC.

#4 un musclu, bcn, 28/11/2016 - 16:25

Quin "circu" que tenim!!!
Nomes pensar amb un pais independent amb aquestos de guia em donant atacs de riure. Quina vergonya ! Mas espero que et sentis responsable del que es ara Catalunya i del que havia estat.

#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 28/11/2016 - 15:43

"ERC se desmarca de Bassa por los elogios a la revolución cubana"

I del grouchomarxista Gabriel Rufian que diu abominar de la socialdemocracia tambe ?

Aquest mamarratxo s´ha fet un tip d´elogiar al Comandante per twiter com si fos ell qui li ha aconseguit el seu sou Nescafe.

Que torni el

#1 Darnius, can pipes, 28/11/2016 - 15:16

Això és el que mana dir avui en públic el pensament "políticament correcte".