Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2011. 19:05h.

ERC demana al Govern que "no pagui a l'Estat"

"Mentre el govern de Madrid incompleixi el que deu a Catalunya"

ERC demana al Govern que "no pagui a l'Estat"

Puigcercós, en una foto d'arxiu

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat que "no podem demanar a la ciutadania que faci insubmissió fiscal, però Esquerra sí que li demanem al Govern de la Generalitat que, mentre el govern de Madrid incompleixi el que deu a Catalunya, no pagui a l’Estat".

El líder republicà ha indicat que el seu partit "donarà suport al Govern si decideix prendre aquesta mesura". "Esquerra som al costat del Govern per defensar Catalunya, Madrid vol que encara retallem més quan a altres llocs la festa continua", i ha afegit que "el PSC ha de deixar de fer d’escuder del PSOE i ha de fer costat al Govern del seu país".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 jajajajaa, barcelona, 02/04/2011 - 18:38

Pero aquest no havia de marxar...tranquils home estsa el gran timonel, la Bozal, la Ortega, el Mena, el Duran,, tranquils jajajaajjajaajajjaaa vaja colla

#7 miquel, lleida, 02/04/2011 - 10:22

En set anys no van ser capaços de treure la E de les matricules i ara demanen que no paguem. Que ràpids que van quan no manen

#6 Javi, Barcelona, 02/04/2011 - 09:08

Pero que dice este tío! Si la Generalitat no paga nada al Estado, mas bien pone el cazo para el 3% y aledaños por lo que deberían estar todos en la cárcel. Y encima el tío después de haber arruinado Cataluña reclama la insumisión al Estado. A la cárcel con todos! Que se acuerde de Companys.

#5 Mariona, Rubi, 02/04/2011 - 07:09

En Puigcercós va tenir 7 anys per demanar al "seu govern de la Generalitat" el que ara proposa. Precisament llavors era més facil perquè l'economia anava millor. O sigui Putxi, millor calladet.

#4 La tieta, Bcn, 02/04/2011 - 00:55

Carod, torna aviat!. Aquest xixarel·lo no sap ni el que diu; està cagat amb el gran Jan Laporta i no sap on va.