Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2020. 16:28h.

ERC demana amnistia a canvi de res

Pere Aragonès reclama també "autodeterminació i independència"

ERC demana amnistia a canvi de res

El vicepresident del Govern i coordinador nacional d'ERC, Pere Aragonès ha reclamat "amnistia pels presos i expatriats, autodeterminació i la fi de la repressió" després de visitar aquest diumenge el líder d'ERC Oriol Junqueras i l'exconseller Raül Romeva a la presó de Lledoners.

"Instem al Govern de l'Estat a moure fitxa i dir quina és la seva proposta democràtica. La de l'independentisme català, la que representem el Govern a la mesa de diàleg és clara: amnistia, autodeterminació i independència, això és el que anem a defensar" ha manifestat en declaracions als mitjans davant del centre penitenciari.

"Què proposeu als milions de catalans que volen exercir el dret a l'autodeterminació? Quina és l'alternativa de l'Estat? La desconeixem", ha lamentat Aragonès.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 recluta, conca, 07/07/2020 - 10:55

¡Pere Aragonès, inútil, incompetente, imbécil !

#8 josep miquel, calella, 06/07/2020 - 15:42

Contra el vicio de pedir, la virtud de no dar. L´amnistia, figura descartada de la Constitució, o l´indult individual no pot ser objecte de mercadeix. Per obtenir aquest darrer, ja saben panediments i propósit de no repetir. Sembla que no es el cas. Per tant...

#6 Alejandro, Villadecans, 06/07/2020 - 08:16

Y que le nombren Rey de Cataluña y le den el castillo de Monjuit

#5 Flanagan, Tabarnia City, 05/07/2020 - 19:51

Jajaja y un pernill de Vic.

#4 jvcs, barcelona, 05/07/2020 - 19:13

La respuesta debe ser clara 155 claro rotundo y contundente , tomar las riendas de sanidad sine die , y poner a todos los responsables sanitarios empezando por vergés a disposición judicial .
No hay nada que discutir con quienes cada dia no han ayudado en prevenir ni tomar medidas sanitarias eficaces y de sentido comun !