Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2019. 10:08h.

ERC demana eleccions quan "abans millor"

També la dimissió de Miquel Buch

ERC demana eleccions quan "abans millor"

El dirigent d'ERC, Joan Tardà, en una piulada a twitter, ha demanat "convocar eleccions com abans millor per generar un Govern que representi majories més àmplies i un Parlament amb majors consensos compromès amb l’amnistia, amb l’encarament de la crisi econòmica i per construir un escenari de negociació. Ho dèiem fa setmanes i avui és del tot urgent".

D'altra banda, Gabriel Rufián s'ha referit al jove CDR apallissat i ha condemnat la "cacera nazi al centre de Barcelona sota la mirada displicent de la Brimo. S'ha acabat el temps de les explicacions i va arribar el de les dimissions".

"És incomprensible que un grup de neonazis armats pugui creuar mitja ciutat fins el centre de Barcelona i estigui apallissant gent impunement. No s’entén i calen responsabilitats. Prou", ha assenyalat Roger Torrent.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 no soy nadie, barcelona, 19/10/2019 - 13:07

Si alguien "aprieta" es ERC. Se subieron al carro de la independencia "esta a tocar" con la esperanza de ver estrellarse a los del 3%, PARA HEREDARLO ELLOS, esto es una lucha entre la derecha de ciudad y la derecha de pueblo, esuerra no es de izquierdas. Pero ha ERC se le aplica como nadie la fabula de la tortuga y el escorpión, al final la cagan.

#13 rosa, Barcelona, 18/10/2019 - 12:54

de tot el que està passant ERC també té una bona part de culpa. També han ajudat i molt a ls violència.

#12 El Sifoner, Castelló, 18/10/2019 - 12:16

¿Elecciones para que?, vosotros lo empezasteis, habéis estado alentando a la gente a la desobediencia, aunque es una incongruencia, cuando decís "desobedeced" les estáis diciendo "OBEDECEDME". Si desde el gobierno de la CCAA catalana se convida a los ciudadanos a la desobediencia, la autoridad se pierde y las leyes no sirven sin autoridad.

#11 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 18/10/2019 - 12:16

Abans que cambien la Lley Electoral Catalana, curiosamente la misma que Ley Electoral Espanyolaza. ¿Pero que yonki del presupuesto rechaza un chute regalado?. El desvíodel Parlament sobre la realidad es del 20% aprox. Y les gusta es varias veces el 3%

#10 Albert, Blanes, 18/10/2019 - 11:56

Roger Torrent, només t´has dedicat a carregar contra la policía que es qui s´encarrega d´aturar tot el mal que heu provocat i aixó et pasará factura. De moment deus tenir els teus escoltes contents, o no si son del clan Donaire.