Política · 7 de Maig de 2012. 15:20h.

ERC demana "la llibertat" de la sindicalista empresonada pel 29-M

Apel·len a "l’arrelament incontestable de Laura Gómez a la nostra ciutat"

ERC demana "la llibertat" de la sindicalista empresonada pel 29-M

Concentració davant la comissaria de les Corts‏

La Federació de Barcelona d’ERC demana la llibertat de Laura Gómez, secretària d’organització de la CGT Barcelona, que va ser empresonada “de forma preventiva” el passat 29 de març, dia de la vaga general contra la reforma laboral.

"Considerem que mentre no se celebri el judici pertinent, no té cap mena de sentit que Laura Gómez romangui empresonada preventivament, ja que no té antecedents penals", indiquen.

El Jutjat d’Instrucció núm. 23 de Barcelona, en base a uns fets ocorreguts durant la vaga general del proppassat 29 de març,  va ordenar presó preventiva sense fiança de la Laura Gómez, Secretària d’Organització de la Federació Local de Barcelona de la Confederació General del Treball (CGT), com a mesura cautelar, atès que la jutgessa va estimar un suposat risc de fuga i de reincidència.

"Atesa l’excepcionalitat de la figura de la presó preventiva en el nostre ordenament jurídic, a l’arrelament incontestable de Laura Gómez a la nostra ciutat (hi té un contracte laboral indefinit, domicili, família i afiliació sindical), i al fet que no té antecedents penals, des d’ERC-Barcelona mostrem la nostra disconformitat amb el seu empresonament preventiu i, per tant, en demanem la seva llibertat", conclouen.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carles, Barcelona, 07/05/2012 - 18:50

On pot estar mes arrelada que a la presó??? va home va, si es una piròmana, que la fiquin a presó, i m'es igual que sigui catalana, que estigui arrelada, o que estigui molt bona, que pagui. Aquests es pensen que per ser d'un sindicat tenen mes dret que nosaltres??? aquests de erc, decepcionen

#3 luis, barcelona, 07/05/2012 - 17:20

Con razón se dedica a prenderla fuego
ya que esta "ARRELADA"

#2 rad, castelldefels, 07/05/2012 - 15:55

ahora resulta que los erc estan a favor de la piromana

#1 Fran, Llinars, 07/05/2012 - 15:45

Carai, amb la de subvencions que reben els sindicats i afins, ja podrien fer unes pancartes mes decents.