Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2009. 13:28h.

ERC demana "respecte" a la delegada del Govern a Brussel·les

Anna Terrón diu que "no sé què vénen a reivindicar" els Deu Mil a Brusel·les

ERC demana "respecte" a la delegada del Govern a Brussel·les

Anna Simó, al Parlament

La delegada de la Generalitat a la Unió Europea, Anna Terrón, ha criticat la manifestació Deu Mil a Brussel·les per l'Autodeterminació, que es farà el 7 de març vinent. Terrón ha recordat als organitzadors que a Brussel·les cada dia hi ha manifestacions i ha afirmat que "no sé què vénen a reivindicar; si és la presència de Catalunya i del català crec que això ja està perfectament reconegut en l'àmbit europeu". "Seria molt trist que Catalunya es convertís en el típic cas particular empipador a Brussel·les", ha afegit.

La portaveu d'ERC, Anna Simó, ha deixat clar en roda de premsa al Parlament que "creiem que és una iniciativa perfectament vàlida". "Després de les manifestacions a Barcelona pel Dret a Decidir, ara tocava anar a les institucions europees per internacionalitzar la demanda de molta gent que creiem que l'autonomisme està entrant en via morta i que el que cal és el Dret a Decidir", ha afegit.

Per aquest motiu, "li demanem respecte a Anna Terrón quan diverses persones de la societat civil creuen que s'ha de fer arribar a les institucions europees allò que la ciutadania creu". "Demanem que es respecti aquesta iniciativa i que no es desqualifiquin iniciatives de la societat civil davant les institucions comunitàries", ha sentenciat.

Vídeo Anna Simó: "Demanem respecte a Anna Terrón"

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA //*//, 26/02/2009 - 11:07

Volem seleccions Catalanes ja ! visca la terra .
INDEPENDENCIA
MARC-SABATES.COM

#20 Benavides, Barcelona, 26/02/2009 - 07:50

De donde es esta anna Terrón? : del PSC
Quien da soporte institucional al PSC?: IC-V i ERC:
No hay que decir nada mas.

#19 sirhall, Barcelona, 25/02/2009 - 23:42

Joan, ni sóc opinador professional ni CiU m'ha pagat un duro per opinar en aquesta pàgina, ho faig gratis perquè despertar a la gent d'aquest país s'ho val.

#18 joan, cornellà, 25/02/2009 - 23:11

no se a que venen els comentaris en contra d´ERC, son els unics que ho han defensat, ni CIU ni llets, quan es gasta CIU en tenir opinadors profesionals a aquesta pagina?

#17 Angels Calvo, Premià de Dalt, 25/02/2009 - 21:21

Aquesta Terron és una gran treballadora, quin enrenou a Brusel.les, si encara haurà de treballar i comptar els autobusos i escriure quatre ratlles sobre els catalans que es desplacin