Publicitat
Política · 14 d'Abril de 2012. 20:30h.

ERC denuncia la "desintegració moral" de la monarquia

Lamenta que faci discursos sobre la crisi i després "visqui per damunt de les possibilitats del seu poble"

ERC denuncia la "desintegració moral" de la monarquia

Anna Simó, en una foto d'arxiu

La portaveu d'Esquerra, Anna Simó, ha denunciat "la desintegració moral de la monarquia" i ha qualificat de "lamentable" que el rei Joan Carles marxi de cacera a l'Àfrica. En aquest sentit, ha lamentat que "el cap d'Estat que fa discursos sobre les dificultats econòmiques que passa el seu poble, visqui per damunt de les possibilitats del seu poble".

Simó ha criticat que "mentre a Espanya se supera la xifra de 5 milions d'aturats se'n vagi de cacera a l'Àfrica. A més, mentre les llistes d'espera augmenten per les retallades sanitàries i s'allarguen".

En aquest sentit, ha afegit que el rei "que estava a l'Àfrica, ha estat operat d'urgència a Madrid, la qual cosa mostra el grau de desintegració moral de la monarquia a l'Estat espanyol".

D'altra banda, Simó ha dit que la proposta del líder de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, de reduir a 4 les comunicats autònomes "posa en evidència el seu regionalisme deixant sense drets històrics el País Valencià i les Illes i mostrant que és un reformista d'allò que no es pot reformar".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Cigronet, SFG, 15/04/2012 - 12:35

Quan una persona és mentalment inútil no s'hi pot fer res més. És com demanar peres a un presseguer. El més penós del fet, és que estem pagant amb milionades d'euros a un subnormal, però no per a què es curi, sinó a satisfer les seves ansies assassines.

#3 luis, barcelona, 15/04/2012 - 00:47

Por cierto, ya que estamos en crisis
Carod Rovira podria pedir la devolución del MILLÓN que dió a los indios

#2 luis, barcelona, 15/04/2012 - 00:45

el cap d'Estat que fa discursos sobre les dificultats econòmiques que passa el seu poble, visqui per damunt de les possibilitats del seu poble".
Igualito a lo que hacen NOSTRES POLITICS
Cierran hospitales, alargan listas de espera
mantienen EMBAIXADES que no sirven para nada
y reparten subvenciones

#1 JO ERC, JO ERC, 14/04/2012 - 21:51

Com era aquella frase del Tardà ??