Publicitat
Política · 12 de Gener de 2015. 09:29h.

ERC denuncia la pressió de CiU

Lluís Salvadó: "se'ns estan imposant condicions que no són legítimes"

ERC denuncia la pressió de CiU

Lluis Salvadó

El secretari general adjunt d’ERC, LLuís Salvadó, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha criticat que “se'ns estan imposant condicions que no són legítimes, però les acatem perquè volem la independència”. "Que ERC faci les llistes amb independents és una pràctica habitual. I ara no ho podrem portar a terme”, ha lamentat.

El dirigent independentista ha recordat que “la condició de no portar independents sembla que només és per a ERC, cosa que no entenem”. “La llista d'independents independentistes de CiU ha de ser prou atractiva però les altres dues també han de ser competitives”, ha defensat en aquest sentit.

Salvadó ha reconegut que “estem cansats d'un allargament de negociacions que han esgotat els mateixos protagonistes”. “El debat s'ha portat massa a través dels mitjans. Quan ho fem tot tan transparent, la gent se n'acaba cansant”, ha assenyalat, a més de reivindicar que “ERC no està per guanyar les eleccions, sinó per fer la independència”.

"Hem de fer el plebiscit definitiu per avançar, ja que durant dos anys hem estat perdent el temps en les estructures d'estat”, ha exigit. “Ja n'hi ha prou de marejar la perdiu, hem de crear les estructures d'estat. Hem de deixar de fer informes i a treballar”, ha considerat. Finalment, ha sentenciat que “encara no hem entès per què estem debatent uns pressupostos que no acabaran votant-se si hi ha eleccions”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#10 Mercè, Barcelona, 13/01/2015 - 14:55

Aquest tio sempre fot cara d'amargat. Amb gent així no anirem gaire lluny!

#9 guillermet, l'Ampolla, 12/01/2015 - 19:15

ACATAR: Acceptar amb sumissió una autoritat o unes normes legals, una ordre, etc. (RAE). Allavons no entenc que ERC digui que ACATARAN unes condicions imposades que no son llegítimes. El que diu aquest home és un disbarat.

#8 BEJOTA, BCN, 12/01/2015 - 12:42

Cataluña, ante el desafío secesionista.

La gran empresa ultima una ofensiva contra el desafío separatista de Artur Mas.
La iniciativa se está perfilando desde hace semanas en el seno de las principales patronales y organizaciones empresariales del país, incluyendo también las catalanas.

#8.1 Pere Prats, Sants, 12/01/2015 - 13:10

Espero amb candeletes la oferta, ja que entenc que serà una oferta per a TOT el poble català i no només els seus interessos, no? (Si soc ingenu) doncs vinga, endavant, després ja votarem el que toqui.

#8.2 Tuvier, Palamós, 12/01/2015 - 15:04

A mi me la suda bastante lo que vayan a decir estos burgueses. Si les da por pirarse a Madrid no sera por independencia si no por las infraestructuras y los favores que ha hecho el estado español a la ciudad capital cuyo coste sale de conceptos como el deficit fiscal que padecemos aquí.

#7 Kropotkin, Vic, 12/01/2015 - 12:16

Que? Que tras la independencia, Cataluña tendrá mas de 16.000M € de los impuestos que cada año nos quita Madrid, y quiza entonces no harían falta recortes en educación y sanidad? Bah, nosotros preferimos seguir expoliados, vivir en la miseria y ser españoles....jua, jua....mejor hundidos

#7.1 Miguel, San Fernando, 12/01/2015 - 14:48

Con los 16000 millones no pagas tu ni 3 corbetas de la futura "armada estelada" que tendreis que sufragar con vuestros impuestos demagogo a no ser que querais ser un protectorado de Iran u os saqueis alguna de vuestras ocurrencias. A ver si cambiais el disco que lo habeis rayado

#7.2 Tuvier, Palamós, 12/01/2015 - 15:06

Miguel no hay que crear esa armada estelada. Un país en ruinas como el tuyo con tanta mano de obra poco cualificada dispuesta a repartir violencia nos sirve. Y hasta os pagariamos.

#7.3 Miguel, San Fernando, 12/01/2015 - 15:28

Si que tendriais que crear una armada...explicadlo y lo que cuesta. Y una fuerza aerea y lo que cuesta un simple caza. Y un ejercito y lo que cuesta un simple carro de combate. Eso en el mundo de hoy es necesario para ser soberano y cuesta muuuucho dinero. Explicadlo demagogos prepotentes. Tic-tac..

#7.4 Miguel, San Fernando, 12/01/2015 - 15:38

"Un pais en ruinas con tanta mano de obra poco cualificada dispuesta a repartir violencia nos sirve". Tuvier, tuvier....no provooooques que cuando os contestamos os quejais los indepes de que no os quereeeemos. Estos niños....

#6 Pablito, Barcelona, 12/01/2015 - 11:15

El lio que tienen entre bastidores CiU y ERC está dando muestras palpables que será difícil entenderse al pretender las dos formaciones el poder.
Lo que trasciende a la calle es más que lamentable. Es denigrante y abochorna ver que no les importa el ridículo que hacen con tal de seguir trincando.