Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2018. 22:47h.

ERC denuncia que Colau adjudica a l’empresa del cas Palau

L’Ajuntament atorga a Ferrovial les obres del túnel de Glòries

ERC denuncia que Colau adjudica a l’empresa del cas Palau

Ada Colau

El grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona ha denunciat aquest dimarts que el govern d’Ada Colau hagi adjudicat les obres del túnel de Glòries a la constructora Ferrovial, l’empresa que es va veure implicada en el cas Palau i que finalment va quedar absolta dels delictes d’administració deslleial i tràfic d’influències.

El portaveu d'ERC al consistori, Jordi Coronas, s'ha preguntat “com el govern Colau és capaç de dir que aturen les obres per la sospita de pràctiques corruptes i acabi recorrent a empreses condemnades”. “És inaudit que hagin paralitzat la ciutat durant mesos i acabin recorrent novament a una empresa que s'ha demostrat que pagava en la trama del 3%”, ha assegurat.

El representant d’Esquerra al consell d’administració de BIMSA -l’empresa municipal que ha atorgat les obres- s'ha abstingut per “no seguir amb la paràlisi de les obres provocada quan es va suspendre l'obra amb l'empresa adjudicatària perquè ‘se sospitava de pràctiques corruptes’”, ha explicat el partit en un comunicat.

Ferrovial és l’empresa adjudicatària de dos lots de les obres de les Glòries per valor de 30,4 milions d’euros, una xifra que representa gairebé un 40% dels 80 milions d’euros pressupostats pel projecte. La constructora s’encarregarà de construir el túnel que ha d’unir el carrer Badajoz amb la Rambla del Poblenou, així com de les obres de l'espai lliure de la plaça de les Glòries.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 cata...quee, Montcada i Reixac, 21/02/2018 - 09:12

Ada,la ERC te paga con lo que te mereces.

#5 E. Payetó, Barcelona, 21/02/2018 - 09:00

ella y los suyos. Llenar las urnas que en otra legislatura más haréis buena la frase de Alfonso Guerra: Barcelona no la va a reconocer ni la madre que la parió, pero en sentido negativo o preyorativo.

#4 E. Payetó, Barcelona, 21/02/2018 - 08:59

voto para las próximas elecciones. El populismo unido al polemismo, no le ha aportado nada bueno a la ciudad de Barcelona. Tampoco la ambigüedad tan calculada milimétricamente y amigos de todos es imposible. Se le ve el plumero por más miopía que se tenga. Si estáis contentas y si estáis contentos, a mi inflarme a negativos y en las urnas votos a

#3 E. Payetó, Barcelona, 21/02/2018 - 08:58

legislatura se va consumiendo y llegando a su fin, se ve que todo ha sido un bluff monumental Ojo, a mi votar a quien queráis, que en breve abandonaré la ciudad, solo vendré a trabajar. Me gustaría que publicarán las encuestas que dicen que corren, si es que es cierto, que se hunde en la miseria más absoluta Colau, en relación a la intención de

#2 E. Payetó, Barcelona, 21/02/2018 - 08:56

de gestión o no gestión, en el imaginario de sus amiguitos y amiguitas. Topa con la realidad económica. Topa con la realidad legal. Topa con la realidad competencial. Topa que ella y los suyos, ellos y ellas o ellas y ellos, exigían mucho en campaña, así como la autoexigencia moral y ética sin perder de vista la estética y a medida que la