Publicitat
Política · 15 de Juny de 2019. 13:18h.

ERC desbanca el PSC a Tarragona i Lleida

Pau Ricomà i Miquel Pueyo, nous alcaldes gràcies als Comuns

ERC desbanca el PSC a Tarragona i Lleida

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

L'alcaldable d'ERC per Tarragona, Pau Ricomà i el de Lleida, Miquel Pueyo, han aconseguit l'alcaldia de les dues capitals provincials després d'arribar a acords amb els Comuns, que han deixat les dues alcaldies socialistes en mans dels republicans.

ERC i En Comú Podem van segellar un pacte de govern a Tarragona que ha desbancat els socialistes del Consistori després de 12 anys d'alcaldia de Josep Fèlix Ballesteros i que ha permès investir al republicà Pau Ricomà.

A Lleida, Miquel Pueyo, d'Esquerra Republicana, ha estat investit alcalde amb el suport de Junts per Catalunya i els Comuns després de 40 anys de governs socialistes a la capital del Segrià. El candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo, va aconseguir la setmana passada un acord pel suport del Comú de Lleida a la seva investidura.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 iñigo, castelló, 15/06/2019 - 18:13

Es muy mala noticia que ERC tenga las alcaldías de Lleida y Tarragona, tradicionalmente ciudades no nacionalistas. Espero que el PSC se ponga las pilas y dentro de cuatro años vuelva a gobernarlas. Que estos cuatro años sean un paréntesis.