Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2018. 17:32h.

ERC descarta obrir les presons

Anna Caula espera que la justícia sigui "honesta i noble”

La portaveu d’ERC al Parlament, Anna Caula, ha expressat la seva confiança amb una justícia espanyola “honesta i noble” envers la causa oberta contra el procés, després que el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) hagi sentenciat que l’Estat espanyol va vulnerar els drets humans en el cas Bateragune.

“Som partidaris d’esperar i confiar en una justícia que al final sigui honesta i noble”, ha respost Caula en roda de premsa al Parlament a la pregunta de si “sou partidaris d’obrir les presons”, ja que -segons la dirigent republicana- el judici per l’1-O “és una autèntica farsa” i “la sentència ja la tenen feta”.

Caula ha considerat que “l’Estat espanyol és a temps d’evidenciar un gir” i “un canvi de rumb per oxigenar un sistema judicial que fins ara no hem vist”. També ha demanat al govern de Pedro Sánchez que “comenci a fer els deures” perquè “puguem confiar en una justícia espanyola noble i honesta”.

La portaveu d’ERC a la cambra catalana ha reclamat a l’executiu del PSOE “una reflexió profunda” després del “toc d’alerta” d’Estrasburg. Els “gestos” que els republicans volen veure per part del Govern espanyol són “retirar totes les acusacions infundades, respectar els Drets Humans i no fer més el ridícul internacional”.

Anna Caula (foto: ERC)
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 07/11/2018 - 17:57

Tranquila que en 15-20 años las abren para que salgan.

#11 A-Perez, Tarragona, 07/11/2018 - 17:20

Es un buen comienzo, tarde pero bueno. Si desde hace 7 años hubieran dicho todas las cosas que no iban a hacer, no hubieran quedado como unos embusteros y sus adeptos, seguidores y votantes se hubieran evitado la frustación.

#10 Santi, Barcelona, 07/11/2018 - 09:24

Ara volen fer de bons minyons? Ara no cremen davant les cameres de tv3 les querelles del tc? On es aquella valentia quan bramaven en els discursos? ara el que toca es passar comptes! i totes les amenaçes que van protagonitzar el 6 setembre el 27 d'octubre les han de pagar amb penes de llargs anys de presó i a Estremera que hi ha mes bon clima!

#9 Risitas, Estremera, 07/11/2018 - 07:25

jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja j

#8 Chris, Lleida, 06/11/2018 - 20:29

"honesta i noble" = que facin el què els diguem sempre