Publicitat
Política · 20 de Gener de 2011. 13:18h.

ERC desconfia de Mascarell pel cas Palau

El diputat Pere Bosch es pregunta si "ha pres part en la decisió" del Consorci

El diputat d'Esquerra Pere Bosch ha explicat que el seu partit ha registrat deu preguntes per aclarir en la comissió d'Afers Institucionals els motius que han impulsat el Consorci del Palau de la Música a retirar la imputació a càrrecs de CDC vinculats al cas Palau. A més, s'ha preguntat si el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, "coneix o ha pres part en aquesta decisió".

ERC ha qualificat de "notícia sorprenent" i "desafortunada" que una de les "primeres mesures" del nou Govern "no sigui aclarir dubtes i obrir una investigació interna dins del seu partit, sinó evitar que persones que apareixen en la documentació -Daniel Osácar i Àngel Colom-" declarin davant el jutge.

"Aquest Govern el que ha provocat és opacitat i confusió" quan, ha dit Bosch, "les evidències estan sobre la taula ".

El diputat d'ERC Pere Bosch
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Laia, Banyoles, 20/01/2011 - 18:50

A Banyoles va arrassar a les dues eleccions que es va presentar trencant l'hegemonia convergent i socialista de 30 anys. I va deixar una ciutat molt millor del que la va trobar. Més verda, més peatonal, més cultural... Quan va marxar, van tornar CiU. Curiós...

#6 Arneu Mir de Tost, Àger, 20/01/2011 - 18:29

En un estat de dret democràtic, les veritats es demostren als jutjats amb proves irrefutables, i no muntant circs al Parlament. A les repùbliques bananeres es linxa als adversaris politics sense donar-lis possibilitat de defensar-se, i en directe per la tele (avants es feia a la plaça pùblica)

#5 TOTS som Arnau Mir de TOST, ÀGER, 20/01/2011 - 16:48

En Pere Bosch diu veritats de l'alçada del campanar de la Seu a LLEIDA. El pacte entre PSCi CIU es també per TAPAR-SE les corrupteles entre ells. Al document i figuren acord no escrits, com es el cas PALAU i el PRETORIA, que afecta a CDC i PSC. La màfia SOCIOCONVERGENT. Endavant Pere Bosch.

#4 Pere Bosch, Banyoles, 20/01/2011 - 15:29

A Banyoles estan fins als ous d'aquest tiu. Anda i que se'n vagi a pastar fang!

#3 googoogoojoob, nutopia, 20/01/2011 - 14:51

http://politica.e-noticies.cat/pere-bosch-el-flagell-de-ciu-42316.html