Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2020. 23:08h.

ERC deslegitima Ok Diario

"Una notícia en aquest diari no és un argument per fer una pregunta a la Generalitat"

ERC deslegitima Ok Diario

El diputat d'ERC Jordi Orobitg ha deslegitimat aquest dijous el digital OK Diario, que dirigeix Eduardo Inda, durant el ple del Parlament. Ciutadans ha presentat una moció sobre la transparència de la Generalitat i el diputat s'ha queixat l'excés de control parlamentari.

"El grup de Ciutadans -ha manifestat- ha presentat fins a 456 sol·licituds d'informació i cent vuit preguntes escrites. És a dir, més de 564 iniciatives més els recursos d'empara".

"Jo crec, sincerament, que es detecta un excés en demanda d'informació, i que aquest excés precisament el que persegueix és aquesta obstrucció", ha insistit

Orobitg ha considerat que "una notícia a Ok Diario no és un argument per fer una pregunta o una sol·licitud a la Generalitat. És legítima, eh?, pot ser-ho, però una informació que apareix a Ok Diario no pot fonamentar legítimament, crec, la pregunta en aquest cas d'un grup parlamentari adreçada al Govern".

Lorena Roldán, en representació de Ciutadans, ha al·ludit a la corrupció de CDC -amb els últims presumptes casos com el de Laura Borràs, entre d'altres- i ha manifestat: "Com evitem aquesta corrupció?"

"Rendint comptes, donant explicacions. Quin problema hi ha amb contestar i donar la informació que demana l'oposició? Són drets que tenim reconeguts en el reglament, són drets que tenim reconeguts els diputats. No per un afany que nosaltres tinguem de curiositat, sinó simplement perquè el Govern ha de retre comptes davant la ciutadania, perquè el Govern de la Generalitat està al servei de la ciutadania, i per això nosaltres insistim tant i fem”.

"L'altre dia el conseller explicava que tenim saturats als departaments fent preguntes. Per descomptat, és que és la nostra tasca com a primer partit de Catalunya i com a líders de l'oposició, i no només nostra, sinó també de la resta de diputats de l'oposició", ha insistit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 David, FOLGUEROLES, 24/10/2020 - 18:09

Orobitg del collons no sabe que OK Diario es más democratico que él y su partido juntos.

#10 Mabus, Barcelona, 23/10/2020 - 10:18

Sr. Orobitg, millor preguntes sobre artícles de Vilaweb o el NaZional, que són paradigma d'un periodisme de qualitat, oi?

#9 Juli Loras, Tortosa, 23/10/2020 - 10:15

Hòstia! És que OKDiario és pura mentida i embolica que fa fort.

#8 Benet , Barcelona, 23/10/2020 - 09:46

La historia es repeteix i aquests pocavergonyes que tenim incrustats a la degradada institució de la DEGENERAlitat son els hereus d'aquells que van establir el regim totalitari del 34, vexant a tot aquell qui deia la veritat. Quan el 36 van assesinar a CalvoSotelo i els diaris catalans van donar la noticia, la DEGENERalitat els va clausurar!

#7 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 23/10/2020 - 09:41

ERC, el partido de los paseillos y las checas, no es quien para dar lecciones de moralidad a nadie

más valdría que hicieran acto de contricción y pidieran perdón a los familiares de los miles de personas que no vieron crecer a sus hijos y nietos gracias a ellos