Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2012. 17:30h.

ERC desmenteix López Tena als cinc minuts

El diputat de SI sospitava que Esquerra tindria "alguna cadira a la CCMA", però els republicans repliquen que és "absolutament fals"

El diputat de Solidaritat, Alfons López Tena, ha afirmat en roda de premsa al Parlament que "ERC ha retirat totes les esmenes a la llei de l'Audiovisual", fet que el fa sospitar que els republicans podrien acabar tenint "una cadira" al consell de govern de la CCMA. Però fonts oficials d'Esquerra s'han afanyat a desmentir-ho: "és absolutament fals". "És més -han insistit- no tindrem cap cadira al consell de govern de la Corporació.

"A Catalunya no hi ha hagut mai mitjans públics; hi ha hagut mitjans governamentals i del que es tracta és d'assegurar la independència dels mitjans que paguem tots amb els impostos, no de repartir-se les cadires, no de repartir-se'n el control", ha comentat.

"En aquest sentit ens crida l'atenció que ERC justament ara no hagi signat la proposta d'anar al Consell de Garanties Estatutàries i immediatament hagin retirat totes les esmenes a la llei de l'Audiovisual. Per tant, veurem si les sis cadires que queden s'amplien a una setena o si hi ha un repartiment d'una cadira", ha afegit.

López Tena també ha dit que "voldríem que els mitjans públics catalans fossin com els mitjans públics britànics, o els americans o els canadencs, no com són els mitjans públics espanyols o els mitjans públics del Marroc. I amb aquesta llei anem cap al Marroc".

López Tena, en una imatge d'arxiu al Parlament
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Josep-Lluís., Font de la Guatlla, 15/02/2012 - 14:57

Una xacra aquests de SCxI...Impresentables!!!

(...Fan avorrir l'independentisme fins i tot als mateixos independentistes...)

#6 pol, Gràcia, 14/02/2012 - 23:46

López Tena està cada dia mes pillat, i a sobre s'aboca a la pràctica tan espanyola del "difama que algo queda". Penós, com penós és veure'l firmant un paper amb ciutadans avui per anar en contra d'un govern nacionalista. Ni dignitat, ni sentit comú, pur xarlatanisme estrambòtic.

#5 xavier, barcelona, 14/02/2012 - 23:09

CLAR I CATALÀ, JO ÉS HORA D'ANAR DIENT LES COSES COM SON.

#4 Jan, Sant Feliu de Buixalleu, 14/02/2012 - 23:00

Seria molt demanar que els independentistes deixessin de barallar-se entre ells?

#3 Anna, Barcelona, 14/02/2012 - 22:32

Aquest home i el seu partit són els únics que diuen les coses clares. I que destapen les falles del sistema democràtic que tenim.
Ja es veu que això incomoda.

#3.1 Miquel, Lleida, 15/02/2012 - 17:22

El que incomoda es que es difonguin mentides